Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van alapja az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van alapja az én gondolatomnak? Zavarhatja a plusz súlyom?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt feljött rám 12 kg. 8 hetes a babám, a 6 hetes vizsgálaton mindent rendben találtak. A férjem mióta megszületett a lányunk, nem kezdeményezett, csak én nála, és 2x visszautasított, mert ő "fáradt", de azért hajnali 2-ig fent volt.

Tegnap előtt mondtam neki, hogy elkezdek majd edzeni. Nagy érdeklődve kérdezte, hogy mit fogok csinálni, hogy fogok edzeni. Ez fura volt nekem, hogy így elkezdett kérdezgetni. Tegnap edzettem, ma meg olyan izomlázam volt, hogy alig bírok menni. Ha ráedzettem volna, begyulladt volna. Ma hazajött, kérdezte, hogy edzettem-e. Erre kicsit kiakadva elkezdett kérdezgetni, hogy miért nem edzettem, meg mi az, hogy nem edzettem.

Szerintem zavarja a plusz súlyom és már nem kíván, azért akarja, hogy edzek. Szerintetek?

2020. aug. 8. 19:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%

13# vagyok.

Azért lettem lepontozva,mert azt mertem írni,hogy legyetek türelmesek,és,hogy ne akarj szexelni,ha egyszerűen nem megy.Se neked,se neki.

Gratulálok az értelmes csapatnak!

És hogy tudnak szöveget értelmezni!

De úgy látom,inkább csak marakodni!

Na üdv,további jó szapulást,a megoldások helyett!

2020. aug. 8. 22:40
 22/41 anonim ***** válasza:
77%

Igaz ,hogy minden fejben dől el. Vannak pasik akik bármilyen kerettel rendelkező lyukba bele tudják tenni...De sajnos ahhoz hogy felálljon kell valami izgató.

Másik hogy van olyan,hogy női kisugárzás,ami belülről fakad(na), szerintem ezt is vissza kell állítani.

2020. aug. 8. 22:42
 23/41 anonim ***** válasza:
31%
De mégis meddig kellene türelmesnek lennie? Hónapokat várjon a szexre? Vagy mi?
2020. aug. 8. 22:45
 24/41 anonim ***** válasza:
36%
Azért sok 2 gyerekes párt ismerek ,nagyjából 2 év van a két gyerekek közt. Kis matek és kijön 1-1,5után igencsak működik a szex....
2020. aug. 8. 22:51
 25/41 anonim ***** válasza:
24%
Oszt egy évig mit csináljon a férfi meg mit csináljon a nő, észkombájn? Egy év alatt úgy elhidegülnek egymástól, hogy rá sem bírnak majd nézni a másikra. A frigideknek 1-1,5 év nem oszt, nem szoroz, de a normális párkapcsolatokba sok lantot nyom. Le kell fogyni szépen a nőnek és ennyi. Problem solved.
2020. aug. 8. 23:02
 26/41 anonim ***** válasza:
83%

Pfu mekkora önző gyökerek vannak itt. Amikor hasfájós volt a picim három hónaposan szinte nem is aludtunk mert folyamatosan sírt.

Komoly, azt sem tudtam reggel van e vagy este, mert akkora már összefolyt az idő.

Nem hogy a szexre, maximum egy kis pihenésre vágytunk mindketten. Elkepesztő ez türelmetlenség egyes férfiak részéről. Fogalmuk sincs, mi zajlik le a testben ilyenkor, hetekig fáj a varrott sebed, fáj a hatad mert tele van tejjel nehéz a melled, vérzik a mellbimbód és kimerült vagy. Normalis ember ilyenkor regenerálódik szabadidejében, nem csáberejére koncentrál.

2020. aug. 8. 23:33
 27/41 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező szerintem is beszélgess el a férjeddel erről, mert szerintem nem normális hogy nem hagy időt hogy igazából regenerálódni, bár tudom hogy ez mindenkinél más. Nem tudom azt se hogy szoptatsz-e, gondolom tudod hogy olyankor még nem szabad fogyókúrázni. Ha nem, szoptatsz-e akkor se mindegy hogy mit mozogsz. Pl előttem valaki említette a hasizom szétnyílását. Ha ez van akkor csak speciális torna gyakorlatokat szabad csak végezni.

25. Szerintem nem azt mondta hogy gyorsan szüljön mégegyet hanem hogy sok pár már szexel 1,5 hónap után.

És mi az a "sok lantot nyom"? Nem sokat nyom a latban-t akartál írni? :)

2020. aug. 8. 23:36
 28/41 anonim ***** válasza:
86%

Én mindkét felet meg tudom érteni.

Anyuka a kisbaba mellett nem tud úgy adni magára mint eddig, nem is kell, most nem az a dolga.

Apukának nem jön be a zsír, ez is érthető, nekem se tetszene ha a párom fekszedne 12 kilót, pedig nő vagyok.

A szülés után bizony nagyon megváltozik a test, ennek nyilvánvalóan a nő sem örül.

Most vagy kibírjátok szex nélkül amíg rendbe nem jössz, vagy a férjed lejjebb ad a vizuális igényeiből ha szexelni akar. Csináljátok sötétben.

2020. aug. 9. 00:26
 29/41 anonim ***** válasza:
70%

A hat hetet MUSZÁJ kivárni, nem azt jelenti, hogy neked varázsütésre minden fájdalmad megszűnik utolsó nap éjfélkor!

Nekem még a székletürítés is furcsán kellemetlen volt az első 12 hétben a gátvarrás miatt(ami amúgy nem is látszott rá fél évre) nem hogy bedugjam máshova akár az ujjamat is. Hasizmom szerencsére gyorsan visszaállt, de tudok olyat, akit műteni kellett. Császárról meg nem is beszélve, mit gondolsz hat hét alatt lazán begyógyul egy nagy hasi műtét, aztán elbírja a párja súlyát a testén vagy majd rajta fog lovagolni vagy lefelé lógatja a hasát kutyában a friss forradással?

Meddig vàrjon? Ameddig muszáj, ameddig a párja rosszul van fizikálisan, ameddig beteg!

Nyilván szereti, simogatás, ölelés mehet érzelmi alapon(első hat hétben orgazmus sem), ameddig az egyiknek kényelmetlen, addig a másik maszturbáljon rá egyedül, miközben rá gondol.

Nem csak a szex tartja fent az intimitást!

Ha anyuka jobban van lelkileg, és fizikailag belefér neki, kívánja a párját, egy kis kézimunka is mehet, esetleg meg lehet találni azt a pózt, ha apuka elég mozgékony, hogy orál is beleférjen, de csak ha anyuka is akarja.

Nekem pl ha felizgultam, spriccelt a tejem, nagyon rosszul éreztem magam lelkileg, mert rohadt nehéz volt leválasztani a szexuális ingeres tejezést meg a szoptatásos tejezést, szóval szoptatás alatt nem szexeltem.

6 hónapig jó, ha tud az ember szoptatni, (az izomlázas dolog meg a dièta tönkreteszi a tej ízét/állagàt/mennyiségét), de ha apuka is folyamatosan sírást hall, nyafogást, üvöltést, és ő is nyugtatja, csitítja, kel a gyerekhez, látja a kakit, pelenkáz, lehányja párszor a kicsi és takarítania kell, úgy elveszi a kedvét a szextől, maszturbálástól hogy csak na. Sok anyukánál nem véletlenül megy el a kedv, nem csak a teste meg a hormonok miatt, hanem a napi undiságok és kimerülés a nyugtatás miatt is elveszi a kedvet rendesen. Ha apuka részt vesz ebben aktívan, akkor nála is!

Ha nem, akkor tönkremegy a kapcsolat, de kinek kell olyan apuka, aki nem foglalkozik a gyerekével és szexszel nyaggatja a frissenszült, szoptató, kimerült, műtéten(varrás, császár) átesett feleségét ahelyett, hogy a szexhez a körülményeket biztosítaná, hogy anyukának is legyen kedve?

9 hónap a terhesség, marad 3, majd újra 3, 9 hónap ès meg is van a két év a gyerekek közt.

Ez így 6 hónap!

Sajnos sok a koraszülött, a két év párhónapot is két évnek mondják, nem napra pontosan két év az. Persze vannak szerencsések, akiknek gyorsabban gyógyul a teste, vagy problémamentesebb a szülése, akik tápszereznek, vagy akiknek besegít valaki naponta(3. személy).

És még nem is mondtam, hogy anyuka vizesedhet(durván néz ki és nehezen múlik) mikor a teste, de még a bokája is elefántméretű lesz, lehet aranyere, cukorbetegsége, bármilyen komplikációja, ami miatt rosszabbul viseli a teste a sima hasizmos varrásos dolgoknál a terhességet..Ha pl belül kimarja a gyerek, ahogy jön kifelé, nem azt a 4 öltést kapja mint gátnál, hanem 13at hüvelyen belül!

2020. aug. 9. 07:32
 30/41 anonim ***** válasza:
24%

Szó sincs 6 hét előtti szexről, 8 hetes. Le van írva.

Azért nehogy már másfél évet kelljen mindenkinek várnia a szexszel! Ez hülyeség.

2020. aug. 9. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!