Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne férjem részéről a helyes viselkedés?
7 Nő vagyok és nem pár éves kapcsolattal a hátam mögött. Hanem nagyon nagyon sokkal.
Egyébként: 10-nél a pont.
10 nek is írnám,higgyétek el én is laza és vicces voltam,ezért is szerethetett meg a férjem.De kiölte belőlem a szemem láttára történt flörtölésével.Csodálom hogy ezt egy másik nő hogy nem érti meg.
Szeretnék megoldást,bár az lett volna jó ha ezt nem látom vagy nem teszi meg.
AHa szóval nem a férj hibája a flört, mert a nő fondorlatos.
Mintha a férjed nem tudna szabad akaratával flörtölni. Miért mesélsz be magadnak ilyeneket??
Attól, hogy feleségül vett, nem tilthatod meg neki, hogy oda menjen, ahová akar. Főleg ha a saját gyerekéről van szó. Ülj le vele higgadtan és mondd el neki, hogy neked rosszul esett a viselkedése. Anélkül, hogy rögtön támadnád és követelőznél, mondd el hogy mi aggaszt téged. Ha rá akarod erőszakolni az akaratod, azzal csak rontasz a helyzeten.
Véleményem szerint az ártatlan flört még nem számít megcsalásnak, de ezt minden párnak maguk között kell eldönteni a saját véleményük alapján. Ha neked nem fér bele, akkor kérd meg, hogy ezt vegye figyelembe. Kössetek valamilyen kompromisszumot. Pl. hívjátok át gyakrabban a gyerekét, néha te is menj vele, de ne próbálj ráakaszkodni. Képzeld magad a helyébe: ha ő erőszakoskodna, és megtiltaná, hogy találkozz valakivel, akivel szerinted semmi probléma nincs, te szó nélkül engedelmeskednél? Ettől a megcsalás gondolatát is elfelejtenéd és csak még jobban szeretnéd a férjedet? Na ugye.
"A férjem nem az a típus aki meg akarna csalni.Csak a nő trükkös viselkedésével be akarja hálózni.Ezt én mint nő,láttam.Ezért nem akarom hogy a közelében legyen."
Nem az a típus? 😃 Dehogynem.
És a nő csak akkor tudja behálózni, ha a férjed vevő rá. És van egy rossz hírem. Ettől a nőtől" óvhatod", de számtalan más nő is van még rajta kívül. Egyedül a férjed döntése, hogy máshová is bedugja a farkát, vagy sem. Ezt te nem tudod befolyásolni, bármennyire is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!