Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lenne férjem részéről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne férjem részéről a helyes viselkedés?

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy felnőtt gyerekünk párjának anyjával férjem régebben flörtölt.Igaz csak kismértékben.Emiatt én nagyon megharagudtam rá,hiszen már házasságban éltünk.Annyit kértem tőle ne találkozzon,ne beszéljen vele.Ő azt mondja nem teheti hiszen gyereke párjának anyja.Ha elmegy gyerekünkhöz segíteni,ott találkozhatnak,ezért megkértem ne menjen.Majd gyerekünk jön haza hogy találkozzunk.Nem bírom elviselni ha az a nő a közelében van.Nagyon összevesztünk ezen.Melyikünknek van igaza?
2020. aug. 8. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

7 Nő vagyok és nem pár éves kapcsolattal a hátam mögött. Hanem nagyon nagyon sokkal.

Egyébként: 10-nél a pont.

2020. aug. 8. 18:43
 12/18 A kérdező kommentje:

10 nek is írnám,higgyétek el én is laza és vicces voltam,ezért is szerethetett meg a férjem.De kiölte belőlem a szemem láttára történt flörtölésével.Csodálom hogy ezt egy másik nő hogy nem érti meg.

Szeretnék megoldást,bár az lett volna jó ha ezt nem látom vagy nem teszi meg.

2020. aug. 8. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

AHa szóval nem a férj hibája a flört, mert a nő fondorlatos.

Mintha a férjed nem tudna szabad akaratával flörtölni. Miért mesélsz be magadnak ilyeneket??

2020. aug. 8. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok és elváltam. Tudom, milyen érzés ez. De hidd el, semmit nem tehetsz ellene, csak ronthatsz a helyzeten. Ha nem csalna meg, nem is fog. Azt felejtsd el, hogy az a nő majd behálózza. Már azért sem életszerű, mert a gyerekek miatt nem akarnának balhét. Ő csak egy vidám, flörtölős személyiség. Szerintem. De azt akartam mondani, hogy ha a férjed menni akar, menni fog, és te nem fogod tudni hat ökörrel sem visszatartani. De ha nem akar megcsalni, akkor meg nem fog. Viszont a te viselkedésed mindenképpen taszító. Nem azt mondom, hogy tégy úgy mintha ez helyes lenne, de gondold át a dolgot, akár még meg is beszélhetitek. De ne tiltsd, ne követelőzz és ne tapadj rá, mert az nem segít.
2020. aug. 8. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vedd már észre, hogy senki nem ért egyet veled. Ráadásul te magad is tudod, hogy ettől nem fog megcsalni, akkor miért akarod korlátozni? Mitől félsz? Mert ha ilyenek miatt beszabályzod, azzal csak eltaszítod magadtól.
2020. aug. 8. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy feleségül vett, nem tilthatod meg neki, hogy oda menjen, ahová akar. Főleg ha a saját gyerekéről van szó. Ülj le vele higgadtan és mondd el neki, hogy neked rosszul esett a viselkedése. Anélkül, hogy rögtön támadnád és követelőznél, mondd el hogy mi aggaszt téged. Ha rá akarod erőszakolni az akaratod, azzal csak rontasz a helyzeten.

Véleményem szerint az ártatlan flört még nem számít megcsalásnak, de ezt minden párnak maguk között kell eldönteni a saját véleményük alapján. Ha neked nem fér bele, akkor kérd meg, hogy ezt vegye figyelembe. Kössetek valamilyen kompromisszumot. Pl. hívjátok át gyakrabban a gyerekét, néha te is menj vele, de ne próbálj ráakaszkodni. Képzeld magad a helyébe: ha ő erőszakoskodna, és megtiltaná, hogy találkozz valakivel, akivel szerinted semmi probléma nincs, te szó nélkül engedelmeskednél? Ettől a megcsalás gondolatát is elfelejtenéd és csak még jobban szeretnéd a férjedet? Na ugye.

2020. aug. 8. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem nem az a típus aki meg akarna csalni.Csak a nő trükkös viselkedésével be akarja hálózni.Ezt én mint nő,láttam.Ezért nem akarom hogy a közelében legyen."

Nem az a típus? 😃 Dehogynem.

És a nő csak akkor tudja behálózni, ha a férjed vevő rá. És van egy rossz hírem. Ettől a nőtől" óvhatod", de számtalan más nő is van még rajta kívül. Egyedül a férjed döntése, hogy máshová is bedugja a farkát, vagy sem. Ezt te nem tudod befolyásolni, bármennyire is szeretnéd.

2020. aug. 9. 06:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Pontosan mi hangzott el a flörtnél? A párod is flörtnek értékelte? Mert a történetben erősen sántít, hogy miért előtted tette...
2020. aug. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!