Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk/Férfiak! Mit takar Nálatok a komoly viselkedés egy nő részéről? Hogy viselkedik az a nő, akit komolyan vesztek? Vagy hogy viselkedjen a nő, hogy komolyan vegyétek?
Figyelt kérdés
És hogy viselkedik az a nő, akit nem vesztek komolyan? Mit csináljon a nő, és/vagy mit ne csináljon?
Jól bőrére eresztett hozzászólásokat kérnék szépen ha lehet!
Trollok és okoskodók kíméljenek!
2019. okt. 2. 14:21
1/4 anonim válasza:
Bár én nőként írok ugyan, de nálam ez teljesen független volt a viselkedésemtol.
Voltak mindig is olyanok, akik komolyan próbálkoztak nálam, tetszettem nekik úgy, ahogy vagyok, és voltak olyanok is, akik csak szexet akartak, pedig pont ugyanolyan voltam velük is.
2/4 anonim válasza:
Részemről legyen szórakozott és vicces. Tudjon nevetni a saját ügyetlenségén és dobja fel a napomat ha vele vagyok. Nekem nem kell karót nyelt pár ahhoz hogy komolyan vegyem.
3/4 anonim válasza:
Nem a szent karrier élete párja, nem próbálja többnek mutatni magát mint ami, kommunikál, nem mindent mástól vár, nem játszmázik, tud nevetni magán is...
4/4 anonim válasza:
Kinőtt a "cukcsi lávcsi szercsi" és a minden hétvégén hányásig táncolj időszakból. Aki megfelelően tud mérlegelni, megvannak a helyes fontossági sorrendjei (nem vesz ájfont ha nincs pénz enni), vannak tervei a jövőjére nézve, hűséges, nyitott, őszinte. De nem fél picit gyerekes sem lenni, jókat nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!