Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elfelejteni valakit?
Néhány évvel ezelőtt egyszer találkoztam valakivel, akibe első látásra belezúgtam. Egy félreértés miatt elutasított engem, és nem lettünk egy pár.
Ő pár hónapja írt nekem, és kiderült, hogy egy félreértés okozta a történteket.
Én azóta megházasodtam, így határozottan elutasítottam a közeledését. Szeretem a házastársamat, de sosem volt olyan erős az iránta érzett vonzalmam, mint az említett valaki felé. A párkapcsolatunk kezd szerelemből szereteté alakulni, aminek részben örülök, de hiányzik a szerelem is.
Nem hiszek a nagy Ő-ben, de abban igen, hogy csak ideiglenesen találnám meg benne azt, amit remélek. Végtére is, nem akarok illúziókat kergetni, valószínűleg a másik személy felé érzett szerelmem is szereteté alakulna. Ha egyáltalán olyan, mint akinek képzelem...
Nem akarok elválni, nekem fontos a házastársam, de túl nehéz nem gondolni arra a másik személyre.
Ti hogyan felejtetek el valakit?
A 10-es válaszod alapján: mondjuk lehet, hogy nem kellett volna szerelmet hazudni a férjednek, és hozzámenni, ha a másik ennyire motoszkált a fejedben. Ha ugyanis valakibe szerelmes vagy, úgy igazán, akkor egy másik nem köti így le a gondolataidat, hogy éveken át ne hagyjon nyugodni. Marad egy szép emlék, de semmiképp sem felkavaró.
Nem a 9-es érzelmi élete sivár, az teljesen normális dolog, hogy ilyen múltbeli dolgokat lezárunk és elfelejtünk. Az viszont nem normális, hogy úgy megyünk hozzá valakihez, hogy lezáratlan érzelmek kötnek máshoz.
Nem bonyolult a megoldás, csak te bonyolítod túl:
Legyél azzal, akit szeretsz. Ha még nincs gyerek, nem bonyolult a megoldás.
Egy életed van és ki nem sz...ja le, hogy ki mit szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!