Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kapuzárási pánik, meddig tart ez még?
11 Ha erre rájöttél, akkor mit nem értesz??
Ott a gyümölcsöd, édes? édes, akkor van még kérdés?:D
Lépj tovább, mert amikor sikeresen átlépted a próbát, kapsz pár nap "pihenőt" utána lépsz a következőbe. Használd ki ezt az időt, sok sikert, és továbbra is légy erős:)
Jót mosolyogtam, mert én 29 évesen is ezt éreztem az elmúlt évben 7 év után, amit írsz.:))
Ne akarj megcímkézni dolgokat: én úgy látom inkább -emiatt is pl-, hogy pl nem mered nevén nevezni az érzéseidet, könnyebb, ha biztonségosan azt mondod " kapuzárási pánik miatt van", mintha szembenéznél, valójában honnan ered a hiány..-.
Szerintem félsz szimplán a változástól. ÉS alárendeled magad a biztonságnak, mert azt már ismered, a párod ismered. ÉS jajj mi lesz. .
Meg annyira nem rossz a kapcsolatod nyilván, de valljuk be - őszintén- nem is olyan jó, ez olyan langyos: kiszállni is nehéz, meg bennmaradni is nehéz, mert idővel bár lenyomod magadban ezeket a kis érzéseket.. De idővel újra feltámad benned.
Valljuk be, ha valóban jó lenne a kapcsolat MINDEN téren, akkor nem lenne folyamatosan, visszatérő hiányérzet és kísértések sora. Akkor megszűnt volna a hullámvölgy. De tudom, milyen nehéz elengedni.
Honnan tudom ezeket?
Onnan, hogy én is ebben a cipőben vagyok.. Az ember időnként mérlegel, te is, hogy mennyire is fontos neked az, ami hiányzik.
A magad érdekében: ha benne maradsz, ne hagyd elnyomni az érzéseidet, hiányérzeted, beszéld meg a pároddal, és nézzétek meg alakul-e jobb belőle..
Vagy ha elég erőt merítesz lépj le..
Bármelyik megoldás jó a 2 közül, de az, hogy meghunyászkodsz és elnyomod magadban, meg bebeszéled hogy nem is fontos, meg csak becsomagolod.. Ettől nem fog elmúlni. Ez tény. Ezzel a ténnyel meg azt kezdesz, amit szeretnél: mellette maradsz és elnyomod magad, mellette maradsz és megcsalod, vagy mellette maradsz és megkapod a szenvedély/odafigyelést/akármit. Vagy kilépsz és bátor leszel egyszer.
De több végkimenetel nem létezik.. Az idő is csak abban játszik szerepet, hogy az életed véges, dönteni kell hogyan akarod élni, mert egyszer véget ér.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!