Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál a kapuzárási pánik hány éves kor körül történik?
Figyelt kérdés
És ennek mik a leggyakoribb jelei?2016. ápr. 15. 13:47
1/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy mindenkinél történik? Ez csak gondolkodás kérdése. Nálam is előjött néha 23 éves létemre, de mégis leküzdöttem, nem adtam meg magam neki. Már nem érdekel.
2/11 anonim válasza:
Nálam sose lesz ilyesmi, 25 éves szüzen le se kakilom már a kis popsimmal a nőket! :D
3/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem mindenkinél. De akinél eljött annál mikor?
Arra gondolok főleg amikor már családja van az illetőnek így nem és tud annyit együtt lenni a feleségével.
2016. ápr. 15. 14:02
5/11 anonim válasza:
2.es jól csinálja!
Jelei az, hogy tényleg komoly kapcsolatot akar és később gyereket.(Hulye lenne)
6/11 anonim válasza:
45-50 körül pszichológusok szerint.De sajnos saját tapasztalat és baráti körben is tudok 2-t, ahol 30-as korban házasság,majd gyerek,és a gyerek születése után pánikolt be a pasi, le nem lépett, de elkezdett egyetemi bulikba járni,20 áves csajok után koslatni.
7/11 anonim válasza:
Minden nő gonosz és kész! Higgyétek már el végre, hogy olyanok, mint a nácik 1933-1945. között. :D
8/11 anonim válasza:
35-40-től már simán jön a lejtő!
9/11 anonim válasza:
Ha gazdag jóképű, sármos , nem egy elhízott egyed hanem normális alkata is van akkor ez max 50 körül jön el.
10/11 omba válasza:
Én 60+, de se pánik, se kapuzárás (se gazdagság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!