Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, akinek a felesége a hàzassàguk alatt sokat fogyott? (Írhatnak nők is, ha a férjük sokat fogyott)
Hogyan éltétek meg a vàltozàst? Büszkék vagytok a pàrotokra?
Mit szólt a csalàdotok a pàrotok fogyàsàhoz? Esetleg zavar titeket, ha hagyott nyomot a fogyàs ?( pl némi bőrfelesleg) . Milyen a fogyàs hatàsa a szexuàlis életetekre? Mennyit fogyott a pàrotok?
2. Köszi. :)
Sokat dicsérnek bennünket, és örülnek neki.
1.
A férjem 20 kilót fogyott, mióta én állítom össze az étrendjét :)
Nagyon büszke vagyok rá is meg magamra is.
Azért az elején nem volt egyszerű... de észrevette a változást és onnantól már nem volt megállás. Persze nem csak a fogyás miatt, hanem az egészségtelen kaják elhagyása is sokat jelentett. Előtte pizzán, zsíros húsokon, sültkrumplin, chipsen, és kólán élt, meg egyéb cukros vackokon. Hétről-hétre ezekből egyre kevesebbet, egy idő után már jutalom nap, és mostmár ott tartunk, hogy önként lemond a jutalom napról :)
Persze a sok közös sportolás is segített.
Én 97 kilót fogytam. Sokat segített a párom. Volt, hogy ő főzött rám, mikor feladtam volna. Büszke rám, meg én is magamra.
A kapcsolatunkban nem érzek változást, ugyanolyan a szenvedély, szex, minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!