Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hihetek neki? Vagy sose fog megváltozni a férjem?
A férjemmel belevágtunk a babaprojektbe. Mivel természetes úton nem lehet, ezért a lombikkal próbálkozunk. Nagyon megvisel, mert nagyon szeretnék babát :(
Viszont nem csak ez visel meg, hanem ahogy a férjem viselkedik. Elmegy piálni, nem tudja hol a határ, úgy berúg hogy összehányja magát. Most hétvégén is ez történt. Másnap viszont megígérte, ha már a baba hasban lesz, akkor a baba meg én leszünk a prioritás számára. Minimálisan fog csak eljárni otthonról.
Hihetek neki? Volt valakinek tapasztalata ilyennel, hogy a férje teljesen megváltozott, mikor a felesége teherbe esett?
Azért, az sem mindegy, ezt hányszor csinálja. Sose értettem, mi azzal a baj, ha valaki nagyon ritkán, úgy berúg, hogy behány. Hát istenem, az hogy valaki mennyire rúg be, rengeteg dolog beleszól.
Tehát, ha mondjuk félévente-évente, biztonságos helyen, valamelyik haverjánál vagy otthon, házibuliban ilyet csinál, szerintem nem nagy húha. Ha hetente, havonta, annak oka van, és nem, nem fog megváltozni. Soha.
"En ilyennek a felesége se lennek, nemhogy még gyereket vallaljak vele."
Én még hozzá sem mennék egy alkeszhez, aki havonta többször hányósra issza magát. Jó hír, marad neked elég proli nő, akiknek ez belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!