Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza ebben az esetben?
Van 1,5 éves kis fiam aki nagyon hiperaktív és hisztis.
Nevelni még nem nagyon tudom, mert kocsi.
Olyan korban van, szereti megkóstolni az ízeket!
A coca cola üdítő dobozza nagyon tetszik neki és tudja innivaló van benne... mindig bele akar kóstolni.
Házas vagyok van ket mostoha gyerek egy fiú 6 és egy lány 9.
Vacsorát készítettem egy tálcán bevittem páromnak és az ő lányának a vacsorát.
Vittem be nesteat és vizet mert azt adom néha a kisfiamnak de coca colat semmiképp sem.
A párom kislanya colat akart, én mondtam a neki, hogy jó de légyszíves a konyhában idd meg, mert ha meglátja az én fiam hisztit rendezz majd a -coláért.
A kislánynak kiöntöttem egy pohárba a colat ő utanna durcás lett és nem itta meg azt.
Az apjához bemnet a szobaba akit rám biztatott, hogy nem adok neki colat stb... pedig csak nem akartam, hogy az én fiam lássa és kész.
Ezután a párom pofán vágott, lökdösött stb..
Idézem " már pedig amit a gyerek akár azt csináld " tiszteld a lányomat stb...
Úgy gondolom igazsagtalan a helyzet lehet ezt normálisan kontrolálni?
Azt gondolom ha nagyobb lesz a lánya és serdülni fog, vagy lesz a lányával valami mindenért én leszek a hibás.
Az anyjának nem adja gyerekeit... o neveli, mert alkalmasabb a gyerek nevelésre. Én a mostoha anya szerepben vagyok....
Én is ezzel a gondolattal nyugtatom magam néha.
De ami világban sokat hallom a z@bi kifejezést .....
Én nagyon elválnék elhagynám a két mostoagyerek és férjemet is.
Anyagilag megoldnam de kisfiam visszatart......
De azt tudom, hogy jobb kiskorban elválni.
A gyerek is könnyebben vészeli at majd az egészet.....
Ez a brutális állat alkalmatlan a gyereknevelésre.
Sürgősen hagyd el, ha nem akarsz a két lánya és az ő cselédje lenni.
Ez egy pszichopata állat.
Ha te mist Törökországban vagy, s válni akarsz, arra ne számíts, hogy a közös fiatokat megkapod és elhozhatod.
Ott mások a törvények. Patriarchátus van, az apa dönt, főleg a fiú neveléséről, az anyának sincs beleszólása. A hatóságok sem engednék ki. Ha a kisfiad magyar állampolgár, akkor is képesek megtenni, hogy visszatartják, ha az apa azt akarja.
Ha mégis kamu kérdés, akkor legalább tájékozódtál.
Nem kamu kérdés a kisfiam kettős állampolgár.
Én 2 év múlva lennek az.
Török magyar konzulátus amikor megszületett a kisfiam csináltunk egy apasági nyilatkozatott amiben benne van, hogy válás eseten ha az anya alkalmas a nevelésére a magyar jogszabály szerint az anyánál helyezzik el.
De én úgy vagyok vele, ha egy anya harcol a fiáért jogi uton az úgy is megkapja.
A házasságom magyar anyakönyvezve van. Mivel van közös gyerek és házastársak vagyunk a " párom" is magyar állampolgár lesz, akkor tudja látogatni a kisfiát és könnyen jönni menni a két ország között.
Arra x év házasság után jöttem rá, hogy nics beleszólásom dolgozna.
Bár én ez ideáig nem is szóltam a dolgokba.
Csak a gyerekei neveletlenek nagyon...
Igazából ő sajnálja hogy gyereleinek nics igazi anyjuk fel a pszichológiai dolgoktól.
De erre akkor kellet volna gondolni amikor az előző nőtől elvette a két gyereket....
De itt a nő volt egy szelmhamos ... jelenleg is látom fb on mindig barokba ül stb...
Ha harcolt volna a gyerekekért akkor biztos megkapta volna.
Láthatóság miden országban van....
15 évesen kicsi a fiad hogy neveld,a párod üt,tényleg ilyen málé vagy?
70F
Bocsánat,e,5 évesen. Nevelni születéstél lehet és kell. Amúgy amilyen írás képed,nem csodálkozom hogy ilyen kapcsolatban vagy,érettségi sincs ugye,csak,gyerek,török manus,meg zabi gyerekek,és jó sok pofon,meg majd a folytatás. Uram gyere le....
70F
Arab exférjjel a hátam mögött azt mondom neked, hogy nagyon nehéz lesz az életed, ha vele maradsz. A keleti népek (teljesen mindegy arab/török, ugyanaz a mentalitás, kultúra) lazák a nevelésben, cukorkát, colát már akár pár hónaposan is etetnek-itatnak a gyerekkel. Ha orvos az anya vagy apa akkor is teljesen normális, ha a fél éves úgy eszi a csokit-cukrot, mintha sütőtök püré lenne.
A keleti népeknél teljesen normális a fizikai-lelki erőszak, csak nagyon kevés férfi nem él vele (nálunk nem volt fizikai). A lelki zsarolgatás pl.hogy neki mindent szabad, neked semmit, ez evidens. A keleti népeknél a férfi a neveltetéséből fakadóan azt hiszi, hogy a feleség és a gyerekek hozzá tartoznak és ő mindenki fölött áll, őket nem érdeklik a törvények, még a Koránt is kimagyarázzák.
A férjed első házasságából származó gyerekeit együtt nevelitek, azt jelenti török volt a felesége, vagy meghalt (a török/arab nők sokkal többet eltűrnek, sőt az ottani jog szerint a gyerek az apához kerül válás után). A magyar/külföldi feleség bíróságra megy és nem hagyja magát.
Azt ajánlom neked, ha kedves az életed és a gyereked élete gyere haza Magyarországra és itt válj el, de ezt okosan tegyed. Megteheted, de ehhez legyen kéznél a gyereked és a te útleveled és egy családtagod/barátnőd legyen a segítségedre. Vagy gyere haza látogatóba és maradj itthon, de ha ilyen erőszakos fajta, akkor nem fog elengeni egyedül a gyerekkel, ugyanis te is megfogalmaztad, te vagy a mostoha anya a másik kettőnek és te vagy a házvezető, cseléd...Soha ne bízz meg egyik női rokonában sem, itt Magyarországon érvényesítheted a jogaidat, máshol elveszítheted a gyerek felügyeletét. Ezt csak ésszel lehet csinálni, és ne dőlj be a mézes-mázos szavainak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!