Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Apuka 2 kisgyerek mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka 2 kisgyerek mellett eljár itthonról. Mennyire normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 2 éves és a 2 hetes kistesója. Apuka tesó érkezés előtt is heti kb

2 alkalommal elment itthonról esténként, fektetés után. Mondván úgyis alszunk, ő meg unatkozik a nappaliba. Kártyázni, dumálni a haverokkal... Azt beszéltük ez megszűnik ha megszületik a kistesó, de már most látom, hogy nem fog.

Nem tudom én látom - e rosszul vagy jól, de elvárjam, hogy üljön itthon, miután mi lefeküdtünk aludni? Hogyan kéne reagálnom? Nem akarok én lenni a rossz fickó...

2020. jún. 10. 14:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Én annak idején az első házasságomba azért nem szültem, mert 2-3 kimenő nekem nem fér bele, heti szinten.Persze ígéret volt , hogy így úgy minden változik, ideig óráig ment is neki de soha nem tartott sokáig.A második férjemnek nem derogál ,hogy otthon legyen havi 1-2 estét elmegy a hobbijával kapcsolatos klubba.Ez így részemről is rendben van, viszont ő azért megbízhatóbb is minden szinten mint az első.

Te miért nem maradsz fent néha vele? Filmet nézni, beszélgetni vagy akármi? Segít amúgy a mindennapokban?

Azt meg hogy hogyan reagálj senki se tudja megmondani.Én tudom hogy reagálnék:) De nálatok eddig is ez volt.Nyilván ehhez szoktatok.Próbálj beszélni róla ha zavar.

2020. jún. 10. 15:40
 22/36 anonim ***** válasza:
86%
Hat 6-os ha te így komfortos vagy az tok jó. De a kérdezőt zavarja. Mondjuk arról nyilatkozhatna, hogy ő akkor most alszik vagy se a gyerekekkel. (Ugye néhány anyuka furán használja a többesszámot gyerek esetén) Mert mondjuk ha én beájulnék 8-9 körül, baromira nem érdekelne, hova megy a férjem. Akkor valóban mindegy, hogy tv-zik vagy haverozik. Mondjuk reméljük nem kurvázni jár.
2020. jún. 10. 15:58
 23/36 anonim ***** válasza:
11%
Ja meg az sem mindegy hány éves a kérdező. Egy huszonéves férfinál ez sokkal természetesebb viselkedés, mint egy negyvenesnél. Főleg, ha a haverjainak nincs családja. A húszas éveinket mi is how i met your mother stílusban toltuk. Igaz nekünk nem volt családunk.
2020. jún. 10. 16:00
 24/36 anonim ***** válasza:
14%
Ha alszanak a gyerekek, neked miert is nincs igenyed a pároddal töltött időre? Vagy a gyerekekre fogod? Bánt, hogy párod egész nap a sárkány viselkedesedet tűri, este viszont kicsit magával is foglalkozna? Meg valaki mással? :)
2020. jún. 10. 16:05
 25/36 anonim ***** válasza:
85%
@24 hú, te milyen egy beszáradt fapunci lehetsz :)
2020. jún. 10. 16:26
 26/36 anonim ***** válasza:
97%
24: Ha férfi lennék, inkább lennék egy házisárkánnyal, mint egy olyan rosszindulatú valakivel mint te. Szerintem te tipikusan az a fajta nő vagy, aki 3. személyként tönkrevág egy párkapcsolatot.
2020. jún. 10. 16:35
 27/36 anonim ***** válasza:
62%

19es: ha ez így lenne, akkor meg ne panaszkodjon hisz nincs igénye a férjére, akkor meg mit tacarja hol van?

De nem hiszem, hogy erről van szó

2020. jún. 10. 16:41
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy a haverokhoz megy, ne egyél buta.
2020. jún. 10. 16:57
 29/36 anonim ***** válasza:
64%
legyél
2020. jún. 10. 16:57
 30/36 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy nem.
2020. jún. 10. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!