Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Apuka 2 kisgyerek mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka 2 kisgyerek mellett eljár itthonról. Mennyire normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 2 éves és a 2 hetes kistesója. Apuka tesó érkezés előtt is heti kb

2 alkalommal elment itthonról esténként, fektetés után. Mondván úgyis alszunk, ő meg unatkozik a nappaliba. Kártyázni, dumálni a haverokkal... Azt beszéltük ez megszűnik ha megszületik a kistesó, de már most látom, hogy nem fog.

Nem tudom én látom - e rosszul vagy jól, de elvárjam, hogy üljön itthon, miután mi lefeküdtünk aludni? Hogyan kéne reagálnom? Nem akarok én lenni a rossz fickó...

2020. jún. 10. 14:28
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
79%

6os vagyok.

A kérdezőnél nem tudom, hogy van de nálunk azért este megy el, mert a gyerektől nem akarja elvenni az időt, sokat foglalkozik vele. Én se vagyok elhanyagolva. Ha 2szer megy el egy héten akkor is ott van még 5 nap, mért nem elég az?

2020. jún. 10. 15:00
 12/36 anonim ***** válasza:
21%

7!

"Nem tudom én látom - e rosszul vagy jól, de elvárjam, hogy üljön itthon, miután mi lefeküdtünk aludni? "

A nő még a gyerekek alszanak. Nem őszt, nem szoroz hogy apuka a nappaliban ül vagy a barátainál

2020. jún. 10. 15:01
 13/36 anonim ***** válasza:
90%

És ezek a gyerekek szűznemzéssel fogantak, vagy mi, hogy kedves apuka úgy érzi csak neked kell velük otthonmaradni meg felügyelni rájuk?

Menj el te is a barátnőiddel valahova, addig meg vigyázzon a gyerekekre ő.

2020. jún. 10. 15:02
 14/36 anonim ***** válasza:
91%
Alap, hogy nem szülünk úgy gyereket, hogy majd amiatt megváltozik. Ha most unalmas neki otthon ülni régen mi volt? Jó esetben nem változtál és akkor a közös idő ugyanolyan kellemes lehet, mint régen.
2020. jún. 10. 15:03
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Nekem furcsa lenne, abban az időben veled is lehetne a haverok helyett. Heti 1x oké lenne. De ha ti így éltetek eddig is akkor nem furcsa, ezt neked kell érezni.
2020. jún. 10. 15:10
 16/36 anonim ***** válasza:
92%
Ja és igen, az egyik válaszoló helyesen írta: te is menj el heti 2x barátnőzni, gondolom az már nem feküdne neki.
2020. jún. 10. 15:11
 17/36 anonim ***** válasza:
29%
Nem megy az erto olvasás senkinek? Nem lenne a kérdezővel, mert a kerdezo alszik.
2020. jún. 10. 15:11
 18/36 anonim ***** válasza:
78%

Nem normális. Apuka nem alszik éjjel? Vagy majd másnap délelőtt alussza ki magát mikor a családjával lehetne?

Aztán ilyenkor van az, hogy amúgy nem is a haverokkal volt hanem a szeretővel...

2020. jún. 10. 15:13
 19/36 anonim ***** válasza:
62%
Vagy apuka nem este hétkor alszik, mint a gyerekek még az anyuka, hanem mondjuk 11kor.
2020. jún. 10. 15:15
 20/36 anonim ***** válasza:
83%

Nem örülnék neki, szerintem sem egészséges dolog.

Azt viszont megkérdezném, hogy te nem tudnál még fennmaradni, miután a gyerekek elaludtak? Így gyakorlatilag nincs közös kettesben töltött időtök a férjeddel, ami szintén elég nagy probléma.

2020. jún. 10. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!