Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kedvelitek az anyóst?
Nálam az anyós egy tündér.
Az após az, aki elviselhetetlen. Rengeteget beszél, nagyon hangosan, senkit sem hagy szóhoz jutni, csak az ő véleménye létezik, sok téveszméje van, amiből nem enged.
Mert amikor a férjem 6 éves kicsi fiú volt, le akarta szúrni. Amikor 10, rátörte az ajtót és meg akarta verni. Szerencse hogy a férjem már 10 évesen olyan testalkatú volt, mint egy 16 éves birkózó. Azóta állandóan jogilag bacogatja. És egy bírónőről beszélünk...akik emberek életéről döntött éveken át.
Soha nem szerette a fiát, egy végtelenül gonosz, bolond nő, aki nem bír megdögleni sajnos.
Már nem tartjuk a kapcsolatot, de:
-szarrágó
-akkor sem ad a fiának, mikor tudna
-a lakást és a kocsit is csak használatra adta a fiának, hogy fenntartsa, mert neki úgy kényelmes, ha nem neki kell fizetni a javításokat és egyebet, de egyébként semmi sem az övé és a használata is feltételekhez volt kötve (ezért is költöztünk el az enyémbe)
-folyamatosan az életünkre tört, hétvégén random beállított és kijelentette, hogy ő ott fog aludni
-ha nyaralni mentünk, alapnak tekintette, hogy ő is jön velünk HÁRMASBAN
-minden nap megállás nélkül hívogatta a páromat, majd elkérte tőle a számom és ha ő nem vette fel, engem hívogatott
-mikor mondtam neki, hogy ahhoz, hogy felújítsuk a lakást, amit csak használatra adott a fiának, jó lenne, ha a nevén lenne egy része vagy le lenne papírozva, hogy 3 millió forintot ne láthatatlanul pumpáljunk az ő tulajdonába, haszonleső ri... voltam
-mikor mondtam, hogy az én anyám sosem viselkedne velem így, hanem feltétel nélkül ad, akkor hazaküldött anyámhoz (ekkor költöztünk el mindketten)
-szarrá kritizálta azokat a kajáimat, amiknek a receptjeit sorban kérték el eddig és mindenkinek ízlett (pedig nem volt kötelességem vinni neki)
-lenézte a szüleimet, mert ő 3 diplomás középiskolai tanár, az enyémek meg csak technikumot végeztek
-azt mondta, onnantól, hogy a fiával vagyok, kötelességem vele is foglalkozni és részt venni a közös eseményeken, ünnepeken, mint családtag
folytatom:
-mikor elvált a párom apjától, kamuból második (anyakönyvben nem szereplő) nevet adott a fiának, hogy úgy szólítsa, mert ugyanaz volt az eredeti keresztneve, mint az apjának
-az apja akart adni vagyont a fiának (egy birtokot) peren kívüli megállapodásként, mikor a gyerektartást akarta bevasalni rajta, de nem fogadta el, mondván, hogy nem a gyereknek kell a pénz, hanem neki kárpótlásképp
-mikor a párom gyerek volt, elvette minden gyűjtött pénzét, mondván, hogy az apja ne telepedjen rá
-meg egyébként is egy szemét k urva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!