Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-28 éves pasik! Mikor lennétek apukák, ha lennétek?
Mondjuk azt hogy most nincs anyagi tényező, megvan a kapcsolat, amiben ki is jelentitek hogy mindent megtennétek hogy jó apák legyetek és hogy szeretnétek nagyon a gyereteket.
Inkább lennétek most apák vagy inkább 30 körül, esetleg mégkésőbb?
Én nekem hála Istennek az utazási tényező amit sokan írtak biztosítva volt, apám munkájából kifolyólag minden kontinensen jártunk már.
Mire 24 éves lettem anyagilag is beindult a vállalkozásom, annyira, hogy ne függjek már senkitől sem, és hitelre vehessek saját kocsit.
Ekkor összeismerkedtem életem szerelméve, aki nálam 5 évvel volt fiatalabb, és rá 2 évre, házasság után megszületett a kislányunk.
Ez volt kb 20 éve ,azóta felnőtt lett ,velünk él, és mondhatom az élet egyik legszebb dolga a saját gyermek!
Azért válaltunk úgymond fiatalon gyermeket, hogy idősebb korunkra legyen időnk járkálni mire őt már útjára állítjuk.
21.
A, Nem, tényleg nem lesz. Én kollégista voltam és oda amúgy is szegényebb családok gyerekei járnak és a legtöbbjüknek sosem volt még életében 20-25 éves koráig olyan, hogy külön szobája lett volna. Otthon a tesókkal laktak, koliban pedig a szobatársaikkal. Normális emberek voltak, ezt szokták meg.
Sőt régen így nevelkedett az emberek 90%-a. Szerinted 50 éve, 100 éve az emberek 90%-a nemnormális volt emiatt, mert nem volt saját gyerekszobája? A nagyszüleid, dédszüleid mind nemnormális emberek voltak, csak mert valószínűleg nem jutott mindannyiuknak saját gyerekszoba?
B, Más dolog a születés és más dolog a 15 éves kor. Mi is 2 szobás lakásban éltünk 4-en 12 éves koromig, aztán elköltöztünk egy 3 szobásba, mert a szüleim addigra spórolták össze a pénzt egy nagyobb lakásra. A húgom 10, én 12 voltam, amikor lett saját szobánk. De a szüleimnek volt 10-12 éve a születésünktől számítva, hogy előre tervezzenek, gondolkodjanak és pénzt gyűjtsenek, hogy mire a gyerekeik kamaszok lesznek, addigra vegyenek egy nagyobb lakást. Tehát lehet előre tervezni tudod. Nem kell már 3 kisbabával beköltözni egy 5 szobás házba/lakásba, ráér az majd ha a gyerekek is olyan korba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!