Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti féltékenyek lennétek ebben az esetben?
Az egyik: céges bulin fotózás, a férjetek úgy áll be egy nővel, hogy a derekát átkarolja.
Másik: lassú számra tánc, mindkét karjával átkarolja a nő derekát, kezei összekulcsolva, teljesen közel állva egymáshoz.
Szerintetek ez belefér?
A kép szerintem okés, a másikat nem tartom helyesnek és mindketten úgy vagyunk vele a párommal, hogy ha ilyen szituációba kerülnénk egymáson kívül mással, kínosnak éreznénk akkor is, ha megértené és nem kombinálna. Ideális esetben ez nem esik jól az embernek, feltéve, ha szereti a párját... Bár kinek mi.
Nekem nem igazán férne bele, mert pontosan tudom, fordítva milyen érzéseket keltene bennem a kötődésem és a hűségem miatt.
A tánc miatt teljesen kiakadtam. Lehet táncolni ellenkező neművel, de tartsunk már távolságot, nem kell összesimulni.
Az volt a férjem válasza, hogy ő azt hitte, ezt így kell, és nem gondolta, hogy ebből gond lesz.
Mondjuk te ismered a ferjed. O ennyire buta alapbol? “ Az volt a férjem válasza, hogy ő azt hitte, ezt így kell, és nem gondolta, hogy ebből gond lesz.”
Azt hitte, hogy
Igy kell?
Jezusom. Ez meg hulyenek is nez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!