Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti féltékenyek lennétek ebben az esetben?
Az egyik: céges bulin fotózás, a férjetek úgy áll be egy nővel, hogy a derekát átkarolja.
Másik: lassú számra tánc, mindkét karjával átkarolja a nő derekát, kezei összekulcsolva, teljesen közel állva egymáshoz.
Szerintetek ez belefér?
11: ha nem tudsz párban gondolkodni, akkor ne legyél kapcsolatban.
Márpedig ha valaki nem gondol arra, hogy az általa szeretett személyből mit vált ki némelyik hülyesége és önző trágya módjára csakazértis elven csinálja, akkor nem tud párban gondolkodni. Aki tud, azt bántja, ha a másikban rossz érzéseket kelt és igyekszik nem belekeverni magát olyan helyzetekbe ami a másikban rossz érzéseket, a kapcsolatban pedig feszültséget okoz. Nem mindig a kidobás a megoldás, ha egy barom vagy, aki nincs tekintettel arra, hogy nincs egyedül, okoska.
Szerintem? Ezt hogy érted? Nem ismerem őket, így nem tudom.
Számomra belefér, ebben így még nincs rossz, nem írtál érzésekről, gondok manifesztálódásáról.
Mielőtt kapcsolatba kezdesz, ismerkedj magaddal, és tudd, hogyan kell megismerni a másikat. Te jelenleg egy embert sem ismersz, természetesen magadat se. A te világnézetedben úgy fogalmaznék, hogy csoda, hogy a nevedet ismered.
Én nem tudok táncolni, de van olyan fajta tánc. A tangó is elég erotikusnak látszik, pl..
De három évvel ezelőtti dolgon rágódni, az nem egészséges.
Azóta láttál bármi aggasztót?
Az exem tartogatta a sérelmeit, hogy évekkel később random a nyakamba öntse, azt se tudtam sokszor mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!