Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-28 éves pasik! Mikor lennétek apukák, ha lennétek?
Mondjuk azt hogy most nincs anyagi tényező, megvan a kapcsolat, amiben ki is jelentitek hogy mindent megtennétek hogy jó apák legyetek és hogy szeretnétek nagyon a gyereteket.
Inkább lennétek most apák vagy inkább 30 körül, esetleg mégkésőbb?
Hát én amúgy sohasem szeretnék gyereket, de tegyük fel hogy akarok.
Ilyen esetben én nem korhoz kötném, hanem inkább azután vállalnék gyereket miután elértem minden nagyobb dolgot amit kitűztem magam elé (pl. saját lakás, utazások, anyagi biztonság stb.) és úgy éreztem eleget éltem ahhoz hogy feladjak mindent a gyerekért. De ha ezt nem vesszük figyelembe akkor leges leghamarabb 30 körül vállalnék.
De pont emiatt nem akarok gyerekt mert én nem akarok feladni mindent azért hogy gyereket nevelhessek.
Jó kérdés,valamiért nem nagyon akarok gyereket,úgy érzem elég a nővérem gyermekével foglalkozni néha még az is sok.
Szerintem azért elég sok minden kell ahhoz hogy fel tudd jól nevelni egy gyereket, lehet negatívnak fog hangzani de azért nem csinálok egy gyereket sem hogy ha felnől belőle is 21 századi rabszolga legyen,csak akkor csinálok ha valamire meg is tudom tanítani én és az édesanyja,nem csak arra tanítom meg mint sokan mások hogy hogyan ne haljon éhen? egyik hónapról a másikat túl élje, sokan csinálnak gyermeket aztán nagyjából egy idő után rá unnak,aztán az a gyerek el is veszik ha nincs benne elég kitartás,tovább nem is folytatom mert én leszek a buta,bunkó.
Egyébként 32-40 éses koromban kb. 22F
De mivel én ezt komolyabban veszem mint mások és a drága sógorkám így nagyon meg gondolnám azt hogy egyáltalán érdemes e?
"Azt írtam hogy megvan a kapcsolat..."
Hiába írod, mivel nincs meg a kapcsolat, így nem tudok rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!