Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexel velem többet a férjem?
Sokan írják, hogy rendben, ha nem akar a pasi mindig szexelni, de akkor miért nem szerez máshogy örömet?!
Hát azért, mert ez a két dolog összefügg. Ha nem akarja a szexet, akkor a háta közepére nem kívánja veled az egyéb dolgokat sem. Egyszerűen nem akar intimitást.
És tévedés, nem mindenkinek kikapcsolódás a szex, mert ha nem akarja, akkor inkább gyötrelem. Egy nő még csak-csak eljátssza az orgazmust, hogy gyorsan túlessenek rajta, de a pasinál ez nem megy, ott topon kell lenni, vagy tabletta.
Sokan írtátok, hogy ennyi az igénye. Ezért muszáj leírnom a saját tapasztalatomat, ami persze közel sem jelenti azt, hogy itt is erről van szó....
Az én férjem is jelentősen elkezdte hanyagolni a szexet, miután a gyerekünk megszületett. Mikor felhoztam neki, mindig én voltam a hibás, vagy jött a kifogás, hogy fáradt, sokat dolgozik, a gyerek sokáig fent van stb. Még 10 évig húztuk így, alig szex üzemmódban. Akkor kiderült, hogy neki szinte a kapcsolatunk elejétől voltak szeretői. Beadtam a válást. Előbb kellett volna.
Szóval az igénye ennyi volt, otthon. Máshol azért megvolt rá neki.
eddig is fos volt, te vállaltál be ide még egy gyereket.
gondolom van elég baja, talán aggódik, hogy megszűnik most a munkahelye és rá számít az egész család.
Csak egy tipp: ha megpróbáltátok megbeszélni, és semmi nem jön ki belőle, adhatsz neki "ajándékba" néhány szabad napot.
Ha nem akar veled szexelni/más intimitást sem, akkor lehet, hogy elege van belőled/ebből a helyzetből, hogy ő a családfenntartó stb. Ebből nem kell rosszra következtetni, szeret téged, csak lehet, hogy szükséges van egy kis "levegőre".
Ha tényleg megbíztok egymásban, akkor nyugodtan engedd el néhány napra, hogy valami általa választott kedvenc helyén feltöltődjön. Lehet, hogy csak 10km-re menne el horgászni, lehet, hogy egy hosszú hétvégére valahova messze csavarogni fapados repülővel (bár ez utóbbi most a járvány miatt nem biztos, hogy opció), a lényeg, hogy kiléphet a 10 éves helyzetből egy kicsit, és nyugodtan rájöhet közben, hogy tulajdonképpen jobb azért veled, és szívesen összebújna veled...
Nézd meg, légy oly kedves, az itt adott válaszomat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!