Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra írt a férjem annak a nőnek akin már összevesztünk és megbeszéltük, hogy nem keresi többet. Meg fog csalni vele?
Van egy nő akivel nagyon régóta flörtölget akárhányszor találkoznak. Egyszer irkáltak is egymásnak akkor bukott le. Azóta hónapok teltek el és most megint írt neki, hogy mikor látják egymást?!
Szexuális tartalmú flörtök. Múltkor nem ment arra a helyre ahol ott ez a nő, mert megkértem.
Hiába áltatom magam, meg fog vele csalni? Vagy lehet addig nem menne el? Mi a véleményetek?
Ugy döntöttem most nem szólok, hogy tudok erről az üzenetváltásról.
Inkább kivárom a következő találkájukat, ha megcsal, költözhet.
Mi a véleményetek? Hiaba akadályoznám úgyis megoldaná, ha ennyire akarja, nem?
És ha most nem csal meg, akkor folytatod a rettegést, hogy vajon legközelebb mikor, kivel, hányszor? Te is tudod, hogy ennek már lőttek és tök mindegy, hogy megcsal vagy nem.
32/f
Ha vita volt miatta, és megbeszéltétek, hogy hagyja, mert baj lesz belőle... de ő ezek után csinálja, akkor mire számíthatsz? Hogy idővel megcsal vele, vagy már meg is tette, csak titokban.
Ha az nem fogta vissza, hogy elveszíthet, ha ezt tovább csinálja, akkor mi tartja majd vissza?
Minél jobban tiltod, annál jobban akarja esete...
Szerintem már rég megcsalt vele.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!