Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra írt a férjem annak a nőnek akin már összevesztünk és megbeszéltük, hogy nem keresi többet. Meg fog csalni vele?
Van egy nő akivel nagyon régóta flörtölget akárhányszor találkoznak. Egyszer irkáltak is egymásnak akkor bukott le. Azóta hónapok teltek el és most megint írt neki, hogy mikor látják egymást?!
Szexuális tartalmú flörtök. Múltkor nem ment arra a helyre ahol ott ez a nő, mert megkértem.
Hiába áltatom magam, meg fog vele csalni? Vagy lehet addig nem menne el? Mi a véleményetek?
A megcsalàs nem ott kezdődik, hogy beteszi a virslit a puffancsàba.
A férjed már akkor megcsalt, amikor először írogatott neki. Most másodjára, leszarta, hogy te mit gondolsz.
Erotikus tartalmú beszélgetést folytatni meg találkozót lebeszèlni rohadtul nem oké a párunk háta mögött.
Én leülnèk vele beszélni, bár szerintem már nem nagyon van mit. Bizalom oda, eljatszotta..
Nyilván te tudod, én nem várnám meg, hogy mi lesz. :) Ha fizikailag még nem is történt meg, lelkileg igen. Ez már több, mint egy kis fantázia. Nem írogatunk másnak szexes uziket, ha szeretünk valakit.
Hát ő írogat most is.
Kivárok, azt hiszem ideje lesz lépnem. Nehéz lesz, ennyi év után. Vigasztalt még egy kicsit, hogy egy kis flörtnél amit "felfújok" nem történt több...
Nalam ez mar boven megcsalas kategoria, akkor is ha fizikailag meg nem tortent meg. Masreszt nem akarnek egy jellemtelen emberrel egyutt elni, minel hamarabb megy, annal jobb. Ne sajnald kipakolni, az fog nagyobbat szopni, aki megkapja.
42F
Megcsalt, bevallotta.
Egész éjjel a nővel volt.
Azt hiszem délután költözök.
Köszönöm mindenki véleményét! Tanulság... ha egy férfi ennyire nem teszi túl magát egy nőn az egyértelmű út a megcsaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!