Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexel velem többet a férjem?
A kérdésből nem tudjuk, milyen a személyiséged. Lehet egy tündér vagy, lehet egy libidógyilkos követelőző hárpia.
Aztán 10 év hosszú idő, rá lehet unni az asszonyra.
És persze amikor egy nő ennyire érzékelteti folyamatosan a szex hiányát, akkor a férfinek ez nem öröm lesz, hanem nyűg. A szexet nem kikapcsolódást fog nyújtani ezáltal, hanem kényszert.
Sok boldogságot!
Érdekes ezeket a hsz-eket olvasni feleségek részéről, hogy irigyli azokat a nőket, ahol a ffi teper a szexért. Vicces az emberi természet, hogy sokszor a szomszéd fűje zöldebb, pedig milyen jó megtanulni örülni, megelégedni azzal amiben épp vagyunk.
Hát, akkor hozzászólok én is, egy ilyen "tipikus" kapcsolatból, ahol a férj teper(t) a szexért. Egy idő után alábbhagyott ez a teperési vágy, miért éljem át újból s újból azt, hogy valami kegy, vagy valamivel ki kell érdemelnem, hogy szexeljünk? Így hát kicsit megfáradtam, megszomorodtam a dologban. Szóval lányok, nem kell feltétlenül azokat a kapcsolatokat sem irigyelni, ahol a fiú teper...
Nekem az értékrendembe nem fér bele a megcsalás. Az elválás sem, hisz én azt fogadtam meg, hogy "holtomiglan, holtáiglan". Marad az a párkapcsolati szakemberek által a végtelenségig szajkózott tétel, hogy igenis dolgozni kell a kapcsolaton. Nem mindig száll le sok éven át sült galambként az édes, harmonikus szerelem és szexelés hozzánk.
10 éve vagyunk házasok, vannak gyerekek is, "elvileg" szeretjük egymást, de ahogy fejlődik, változik mindkettőnk egyénileg is, újból s újból kell azon dolgozni, hogy az egymásra hangoltság meglegyen. Most is egy ilyen keményebb időszakban vagyunk épp.
Egyébként szoktatok randizni? Van olyan rendszeres (akár heti szinten) idő, amikor csak egymásra figyeltek, egymással osztjátok meg gondolataitokat és nincs benne semmi "szervezés" / ügyintézés? Mi nem tudtuk ezt eddig rendszeressé tenni, de mindig jó, amikor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!