Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondolnátok, ha a párotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha a párotoknak megmondanátok, hogy nem akartok házasodni, mert még lehet kiélnetek magatokat mire ő azt mondaná, hogy legyen esküvő és nyitott kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én mondtam h még élnék. Es nehany dolgot kiprobalnek...
2020. márc. 29. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Élni akar? megmondanám neki, hogy nyugodtan de akkor engem felejtsen el.
2020. márc. 29. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

"Én mondtam h még élnék. Es nehany dolgot kiprobalnek..."

Ezt mit jelent?

2020. márc. 29. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Szexualis dolgokat..mas pasikkal
2020. márc. 29. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, nem való neked házasság, éld ki magad de engem felejtsd el egy életre.
2020. márc. 29. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

# 3 tehát akkor te gyakorlatilag

a) szakítottál volna vele amúgy is, hogy másokkal szexelj még

b) nem szakítanál, háta mögött szexelnél a tudta nélkül

c) eleve nyitott kapcsolatban éltek (vagy innentől úgy fogtok)

Ha simán úgy érzed, hogy mást akarsz, akkor felesleges a házasság.

2020. márc. 29. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért van valaki kapcsolatban, ha ki kell élnie magát? A hűség nem a gyűrűtől meg a papírtól kezdődik könyörgöm, hanem onnantól folyamatosan tart, ahonnan a kapcsolat...

Mit bohóckodtok azzal, hogy hűséget fogadtok, ha már előtte is annyira viszket, hogy nem bírjátok ki? Nem kell házasodni. Éljetek élettársi langyos szarban, az való nektek.

Akkor érzed, hogy élsz, mikor mások rojtosra bąsznak? Elég szánalmas életed lehet, ha neked ez jelenti az izgalmat.

Az ilyen ne akarjon házasodni. A házasság nem ilyen majomgęciknek való.

2020. márc. 29. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda élet megtömve lenni idegen getzivel... Huha

Tudod, mi az élet? Mikor egy emberrel élsz meg mindent. A kaland egy túra, egy utazás, búvárkodás, repülés. Az élet az, mikor együtt kelsz és fekszel ugyanazzal az emberrel, mikor ezer módon megélitek egymás szexualitását, mikor úgy koccintotok az első házassági évfordulón, mint a tizediken, hogy igen, megcsináltuk együtt, azt, amit az oltár előtt megígértünk. Élet együtt felépíteni egy életet és úgy nézni a másik szemébe, hogy csak azt a tekintetet látod az ágyban, nem egy gusztustalan, izzadt idegen testet, ahogy lehincül, miközben belédtolta a nyákos gcit és alig várja, hogy továbbáljon, mert ennyit érsz neki.

Az nem élet, amit te akarsz. Az egy aljadék szutyok vágyálma, aki arra jó, hogy valaki felcsinálja és otthagyja a kölkével megdögölni, ahol van.

2020. márc. 29. 17:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Már most is langyos...sztem csak a szexert akar magahoz lancolni. :(
2020. márc. 29. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne csapd be magad tovább.. Ne alkudj meg félmegoldásokkal, hanem akkor lépj ki, ha tudod, hogy ez már most is egy langyos dolog, ami téged sem elégít ki..

Pláne, ha belül tudod hogy a másik is csak .khm.. kényelemből van veled. Ha neked ez jó és elég, csináld a nyitott kapcsolatot, ha nem, akkor ideje szembenézni a valósággal.

2020. márc. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!