Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
140 kilós nőnek van esélye boldog házasságra?
Ledöbbentett a súlyom, tudom hogy ez nem mehet így tovább. Elkezdtem edzőhöz járni, egészségesen étkezni, eddig 5 kg mínusz. Mire az út végére érek, az még 1-2 év. Úgy érzem kifutok az időből, de jelen állapotomban nem hiszem hogy van esélyem házasságra.
29N
Hova akarsz te házasodni? A házasságok se fél év ismertség után jönnek létre, hanem minimum 1-2 év kapcsolat, együttélés után.
Csak olyan férfiaknál van esélyed, akik a kövér nőket szeretik. Nyugodj meg, hazánk Európa legelhízottabb országa, rengeteg kövér nő van kapcsolatban.
Ha pozitívan gondolkodsz és nem leszel búvalb..szott, önbizalomhiányos, akkor van esélyed, hogy egy pasinak felkeltsd az érdeklődését.
Sok erőt és kitartást kívánok a fogyáshoz! :) Az egészséged meg fogja ezt hálálni. :)
Leirom az én storymat, remélem erőt ad neked is.
2017. Novrmbereben osszejottem valakivel, akkor voltam 28 éves és 86 kg/168 cm. Nem voltam elégedett magammal, minden áron fogyni akartam, de a páromnak úgy tetszettem, ahogy voltam, eleinte... Utána persze már baj volt neki a súlyom, kb. Olyan 2 hónap múlva már kaptam a beszolasokat.
2019. Februárjában szakított velem ez a jó ember eléggé gáz módon, messengeren. Akkor voltam 29,5 éves és 100 kg/168 cm. Elmondani nem tudom, h mennyire kétségbe voltam esve, én is házasság és a gyerek miatt.
2019. Júniusában találkoztam egy csodálatos férfival, akkor voltam mégmindig 29 (még éppen) és 110kg/168cm. Osszejottem ezzel a férfivel és most 2020. Februárjában vagyok 30,5 éves és 98kg/168cm.
Az a fura, h a mostani párom egy rossz szót se szólt az alakomra, soha, én mégis úgy éreztem, h ideje végetveni a hizasnak. Rosszul éreztem magam és változtatni akartam.
Tudom most sokan fogják írni, h szerencse kérdése, de hidd el, hogyha figyelsz magadra és jól érzed magad, akkor az másnak is fel fog tűnni.
Figyelem! Nem azt akarom mondani, h ne csinálj semmi és várd a sült galambot! Hanem csak, h ne keseredj el, 29 évesen abszolút időben vagy. Ne sugározd magadból a kétségbeesést. Folytasd tovább az ezdot lesz hatása meglatod :)
Sok sikert kívánok!
Kicsit előbb kellett volna észbe kapnod, valamint nem hagyni ennyire elszaladni a súlyod.
Egyébként súlytól, kortól független sok minden kell a boldog házassághoz, és természetesen nem szerencsés biztos alapok nélkül beleugrani, szóval még pár évet rászámolhatsz.
Házasodni bármikor lehet, gyereket vállalni már teljesen mindegy.
*Gyereket vállalni már NEM teljesen mindegy, hogy mikor.
Persze...de màs kérdés, hogy meddig fogsz így élni és milyen minőségben:( . Nem bàntani akarlak, de életveszélyes a dolog. Ilyen súlynàl màr kb bàrmikor meg lehet halni. Nàlam is ez van sajnos. Én 125 kg voltam mikor a férjemmel összejöttünk, 150 az esküvőnkön, és 1 éve 170 kg voltam mikor felébredtem, hogy ez így nem mehet tovàbb. Azóta -40 kgnàl jàrok és folytatom, mert fontos az életem. Gondolkodj el rajta. Ettől még szerethet pasi, de pl nekem nagyon tönkretette az egészségemet a hízàs, beteg lettem, ezért vàltottam életmódot. Talàn még nem volt túl késő...remélem.
Kívànom, hogy talàld meg a pàrodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!