Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement házasság, sok veszekedés, a férfi nem boldog. Mi lesz ennek a vége?
1 éves a kislányuk. Most vesznek majd közösen házat. Hiba lenne még egy gyermeket vállalni, illetve a házat is megvenni?
(Direkt nem közöltem, hogy én melyik résztvevő vagyok, így ennek értelmében válaszoljatok)
A férfi nem boldog. - direkt nem írtad...egyébként nem számít, mert ilyenkor senki sem boldog.
Ja hiba lenne tönkrement házzasságba még többet invesztálni. Később csak még nehezebb lesz a válás.
Hiba,mert egy gyerek nem fog összetartani titeket.
Ha fontos neked a másik próbáljátok meg megjavítani a kapcsolatot. De ezt mindkettőtöknek kell akarnotok.
Ha pedig nem megy lehet még 3 gyerek is,de egy idő után megutáljátok egymást a sokveszekedés miatt.
Vagy megoldjátok,legalábbis megpróbáljátok,vagy hamáshogy nem megy külön utanok folytatjátok.
Semmi újabb komoly dologba hiba lenne belevagni addig, amíg a problémákat meg nem oldjáktok.
Ha nem sikerül, akkor jó esetben válás, rossz esetben örökké tartó szinte állandó hideg légkör köztetek, és félredugás..
Sok ismerősöm a második gyerek után már válik is.
Ti ne húzzátok addig.
Gondolom te vagy a férfi. Bár azt hiszem így a nő sem boldog!
Igen, hiba lenne 2 ember boldogtalanságára alapozni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!