Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rögtön válás a megoldás?
Ez a felfogás nagyon gyerekes. Ahogy valaki már említette a házasság vagyon közösség is. Nincs olyan, hogy én kerestem enyém, te nyerted, tiéd, stb. Minden közös, amit a házasság alatt szereztek. Mi lesz, ha gyereketek lesz? Ki fogja eltartani?
Nem lett volna szabad összeházasodnotok addig, amíg nem tapasztaltátok meg hogyan tudtok saját lábon boldogulni. Akkor már kijöttek volna ezek a problémák. Sajnálatos, hogy már ilyen fiatalon alapvető problémák miatt kell a válást fontolgatnod.
Párterápiának lehet értelme, ha mindketten nyitottak vagytok a változásra, viszont azt kell hogy mondjam, ha vele nem lehet kellemetlen témákról beszélgetni, akkor kétlem, hogy ő nyitott lenne erre. Valószínű tagadásban él, be sem ismeri, hogy komoly problémáitok vannak kommunikációban, gondolkozásban, értékrendben, stb. Teljesen mást gondoltok az életről. Házasként éltek úgy, mint egy tini pár.
Pontosan....
Házasság előtt is tudta, hogy mennyi a keresetem, nem értem mi történt. Annyira ezen van, h "felesbe", mintha azt gondolná rólam, hogy én kiakarom semmizni, vagy már nem tudok mire gondolni. Mintha nem érezné fair-nek, hogy ő teszi bele a legtöbb pénzt, mégis az én nevem is lenne... Pedig én a fikarcnyi keresetemből sosem számolgattam, hogy mikor mit fizettem neki, eszembe sem jutott sosem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!