Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás lenne a megoldás?
30 éves férfi vagyok, 6 éve vagyok nős, van egy 5 éves kisfiunk, de sajnos a feleségem iránt már semmit sem érzek. Sőt, sokszor csak bosszant és idegesít a jelenléte.
Szexuálisan is teljesen halott a dolog, ő elég sokat felszedett magára az évek során, és nem nagyon tesz érte, hogy lemenjenek a kilók (én sportolok, bár igaz, én sem viszem túlzásba). Nem is vagyunk együtt, havonta max egyszer.
A fiam szeret mindkettőnket, és egyedül miatta vagyok még a feleségemmel. Nem tudom, mitévő legyek.
Beszelgettetek errol?
Lelepni a legelso problemanal a legegyszerubb megoldas.
Mi váltotta ki,hogy elkezdett idegesíteni a viselkedése,zavarni a jelenléte?
De amùgy jah,ha ennyire irritâl nemcsupán csak nem szereted már,akkor érdemesebb elválni.Sztem legalábbis.
"Beszelgettetek errol?"
Még nem, de mára tervezem.
"Mi váltotta ki,hogy elkezdett idegesíteni a viselkedése,zavarni a jelenléte?"
Egyszerűen vannak olyan tulajdonságai, amik zavaróak. Néha rosszindulatú, néha túl akaratos, néha direkt sárkánykodik...
Na jó,de vagy ilyen volt mindig,és akkor elvettél egy hâzisárkânyt,egy rettenete nőszemélyt,vagy veled történt valami,ami miatt rohadtul eljezdett idegesíteni.
No mindegy,én mondjuk válnék.Aki idegesít azzal nehéz lesz bármit is szépen megbeszélni,beszélgetni.Sok sikert hozzá!(2)
Lehet, hogy én sem az vagyok már, aki voltam.
Az elején még könnyebb volt elviselni egymást, mert szerettem, de így, hogy nincs már szeretet...?
Egyébként emberileg panaszom nem lehet rá, tehát szorgalmas, alapvetően jólelkű, stb.
#7 "Felvállalni a felelősséget már nem megy?"
Felnőtt ember, vállaljon felelősséget magáért... de most komolyan, ha két ember úgy él együtt, mint a lakótársak, és az egyiket már csak idegesíti a másik jelenléte, akkor ott mit kéne erőltetni?
Azt, hogy van egy 5 éves gyereked te fatökű. És van egy nő akit elvileg szerettél, mert gyereked van tőle.
Talán beszélhetnél vele is ahelyett, hogy itt nyafogsz, mint egy pisis óvodás. Ez a felelősség amikor van elég bőr a pofádon, hogy szólj a másiknak: Gond van.
Ócska egy ember lehetsz a feleséged jobban járna ha találna helyetted egy gerincest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!