Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A válás lenne a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, 6 éve vagyok nős, van egy 5 éves kisfiunk, de sajnos a feleségem iránt már semmit sem érzek. Sőt, sokszor csak bosszant és idegesít a jelenléte.

Szexuálisan is teljesen halott a dolog, ő elég sokat felszedett magára az évek során, és nem nagyon tesz érte, hogy lemenjenek a kilók (én sportolok, bár igaz, én sem viszem túlzásba). Nem is vagyunk együtt, havonta max egyszer.

A fiam szeret mindkettőnket, és egyedül miatta vagyok még a feleségemmel. Nem tudom, mitévő legyek.

2019. máj. 31. 08:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Pont az lenne a legjobb, ha találna magának valakit. Akkor legalább élhetnénk nyílt kapcsolatban úgy, hogy a gyerek nem sérülne.
2019. máj. 31. 12:40
 12/19 A kérdező kommentje:

#9 "Konyorgom nem is mondtad neki h baj van, igy h javitson??"

Észrevette ő magától is, rá is kérdezett. Egyelőre még nem tudtunk beszélni róla, majd este.

2019. máj. 31. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem is ismeritek kérdezőt.Mégis mi alapján kezdtek el ítélkezni???Fingotok nincs afelesége milyen,a házassága milyen.Mégis ùgy fatökűzitek,szerencsétlen,gerictelennek tituláljátok,mintha vele élnétek.
2019. máj. 31. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát gondolom egy ideje már így érzel. Szerintem is nem túl hatékony, hogy nem élesben vele tisztáztad ezt már régen, de most estig elgondolkozhatsz a tálaláson. Valami konkrétan idegesít benne (pl. folyton rád szól valamiért vagy énekelget) vagy csak unalmasnak találod, neadjisten szégyenled, hogy neked ilyen jutott, bezzeg másnak vagy kinéztél valaki mást vagy egyszerűen más életről álmodozol, amibe ő szerinted nem illene / nem menne bele vagy egyszerűen megsértődtél, hogy nincs elég szex? Csak találgatok :)
2019. máj. 31. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 mi az h neki ilyen jutott? Valasztotta. Mellette dontott.
2019. máj. 31. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi lett a vége?

Váltok?

2019. jún. 1. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
# 15 Nem az én véleményem, csak próbáltam a kérdező fejével gondolkodni ennyi infóból. Sokan hiszik, hogy a társuk csak azért van mellettük, mert nem akadt jobb neki - talán ez fordítva is lehet valakinél. De mint írtam, csak találgattam.
2019. jún. 1. 16:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Végülis megbeszéltük a dolgokat, megpróbáljuk helyrehozni a házasságunkat.
2019. jún. 3. 09:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy haladtok?
2019. szept. 25. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!