Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Problémás várandósság miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémás várandósság miatt nincs szex a kapcsolatban. Azon kaptam magam hogy más nőket nézek meg?

Figyelt kérdés

A feleségem elég hisztis. Mindenféle részben kitalàlt problémája lett sajnos. Megértem, elfogadom. Pl a méretem miatt elmegy a baba ha szexelünk. Ezt az orvos is részben megerősítette, hogy előfordulhat intenzívebb együttlét esetén. Vagy az hogy rosszul van minden nap. Minden reggel hány, néha máskor is. Mentálisan is gondjai vannak, nagyon aggódik.

Megbeszéltük és elfogadtam, hogy 1 évig nem lesz szex. Várandósság plusz 3-4 hónap. Ő így érzi biztonságban magát. Megértem.

A gond az, hogy sajnos életemben először (10 éve vagyunk együtt) tudat alatt elkezdtem megnézni más nőket is. Többször azon kaptam magam hogy egy perverz kukkolóhoz hasonlóan a kolleganő fenekét néztem. Vagy az utcán is végigmértem csinos nőket. Elötte ilyet nem csináltam sose. A szexre vezetem vissza a dolgot.

Hogyan lendüljünk túl ezen? Sajnos volt egy vicces beszélgetésünk ami során viccelődve elhangzott, hogy ‘próbáljam ki milyen egy prostituált’. A végére kb komoly lett a felvetés, azzal zárult, hogy ‘mindent el kell kezdeni egyszer’. Nem tudom hogy mondhatott ilyet. Csak rá akartam vezetni hogy máshogy is lehet jó nekünk. De ez lett a vége. Sajnos egy barátoméknál pont ez a helyzet áll fenn, meg sokakról tudok, itt is olvastam majdnem ugyanezt. Létezik erre ész érves megoldás?

2020. febr. 18. 07:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen varta az ajandek? Annyira csak nem lehet rosszul ha dolgozni eljar
2020. febr. 19. 07:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a 16-17. hétig gyakran hánytam, ezalatt azt értem, hogy néha napi 4-5x. Táppénzre is kiírt az orvos emiatt, mert így dolgozni se tudtam. Mégis szexeltünk amíg lehetett,nyilván a hányós időszakban ritkábban, kb heti 1x,mert szarul voltam.

Szerintem ha alapból erős és jó egy kapcsolat,arra ugyan hatással van a terhesség, hormonok, hányás stb, de nem szűnik meg az intimitás teljesen.Az, hogy a puszit, ölelést se viseli el a feleséged, nekem nem azt jelzi, hogy alapból is minden oké volt, inkább ürügy neki ez a terhesség, hogy tartósan lepattintson téged.Sajnálom, kérdező.

2020. febr. 19. 11:26
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Addig olvastam hogy: " Pl a méretem miatt elmegy a baba ha szexelünk. " Istenem..és állandóan rosszul van de valentin napon még dolgozott... Kamu.
2020. febr. 20. 15:25
 24/30 A kérdező kommentje:
Néha bemegy dolgozni, néha nem. Általában nem. Munkahely támogatja az otthoni munkavégzést. Egyébként heti 1 alkalommal de vele kivétet tesznek most. Legközelebb napirenddel és adóbevallással csatolt kérdést fogok csak feltenni.
2020. febr. 20. 15:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen. Az első 4 hónap számomra is durva volt. Többnyire dolgozni sem tudtam bemenni csak komoly késéssel. Reggelente 3-4 órán át tartott az émelység, hányás. Sokszor este is előjött és eszméletlen fáradékony is voltam. A férjemre azért igyekeztem odafigyelni és más módon megoldani, ha már nincs kedvem a szexhez. Az a baj, hogy erre tudatosan oda kellene figyelnie mindkét félnek, ha nem akar megcsalt/megcsaló fél lenni. Neki most másra van igénye. Lehet sokkal jobban esik neki az összebújás, simogatás, így inkább ezt kell megadnod neki elfogadva azt, hogy nincs szex. Neki pedig azt kellene elfogadnia, hogy attól, hogy neki nincs kedve, neked még vannak igényeid. És legalább alternatív módon segítenie ezen.

Az én parámon pl. sokat segített a párom. Mindig egymásban tartottuk a lelket, hogy minden oké lesz. Utáltam a reggeli hányások közepette, mert "ezt tette velem". Aztán imádtam, mert milyen csodás, hogy gyerekünk lesz. Borzasztó hangulatváltozásaim voltak, nem is tudom ő ezt hogy viselte. Teljesen meghülyültem. Egyszer ellöktem, aztán 20 perccel később sírtam, mert nem is szeretget meg soha... :D Nagyon nagyon jól kezelte.

Próbáld meg felvenni a fonalat és kedvezni neki minden helyzetben, hidd el később hálás lesz érte!

2020. febr. 23. 18:59
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Problémás terhességből született idén a 2. gyermekünk. 9 hónap+6 hét. A férjem egy hős, de komolyan. Hisztis voltam, fáradt, stresszes ( ugye nekünk már van egy 2 évesünk is), a terhesség fizikálisan is tacsra tett, karácsonykor már zokogtam, hogy vegyék ki. Abba rúgtam bele, aki a legközelebb áll hozzám. Nem akartam hozzá sem érni a férjemhez, és ő tűrte. Megszültem, lement a 6 hét is az agyam takkolt egyet, azóta minden este, függtlenül attól hányszor vannak fenn a gyerekek, egyszerűen annyira kívánom, hogy ha fél perc türelmet kér, h befejezze amit csinál, az fizikai fájdalmat jelent.

Ha csak nézed, szerintem azzal nincs gond. Amúgy a prostis eset nálunk is bekukkantott. Férjem zokon vette. A hormonok huncutok sajnos. A fiam után fél évig nem bírtam, ha hozzám ért, de az horrorszülés volt, nem is lepődtem meg rajta.

2020. febr. 29. 21:10
 27/30 anonim ***** válasza:
31%
Jól megszívtad. Én veszélyeztetett voltam mégis ellátam a férjem baját minden máshogy, mondjuk tusni is kell hozzá...később majd rosszabb lesz, tipikus 0-24 be a gyereket lesni a feleséged...sima példa vagytok a nagyvilágból...a nő otthon a gyerekkel házsártosan a ferfi szeretővel aztán vagy borul vagy nem. És persze a férfi lesz a mocsok ;)
2020. márc. 16. 05:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Hogy alakultak a dolgok megszületett a baba ??
2021. máj. 26. 18:24
 29/30 A kérdező kommentje:
Meg, de nem változott semmi, max annyi hogy a gyerekem miatt nagyon boldog vagyok és más nem számít már, feledteti a gondokat.
2021. jún. 12. 10:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Az nem túl jó..Azért a gyerek mellett a társadra is szükséged lenne, mint

minden normális embernek..

2021. jún. 12. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!