Így esélytelen a gyerek?
Figyelt kérdés
4 napja voltam együtt a párommal. Ma pontosan megjött. Így akkor az azt jelenti, hogy 100%-ig nem vagyok terhes? A fogamzásgátlót 1 hete hagytam abba. Azt olvastam, hogy a beágyazódás 3-5 napig is tarthat, viszont most, hogy vérzek, és 1 hete hagytam abba a fogamzásgátlót, elbizonytalanodtam.#szex #gyerek #férfi #terhesség #fogamzásgátló #várandósság #teherbeesés #nő #szerelem #párkapcsolat
2019. máj. 16. 12:42
1/4 anonim válasza:
Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, és ez a megvonásos vérzés, akkor nincs mitől tartanod. Nem leszel terhes. Legalábbis most nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez még a megvonásos vérzésem szerintem. Mert csütörtöki napon jön meg mindig, amióta szedtem a fogamzásgátlót.
2019. máj. 16. 14:29
4/4 anonim válasza:
Nem esélytelen, csak kicsi az esély.
A beágyazódás nem 3-5, hanem inkább 7-10 nap, szóval bármi lehet.
100%-osan kizárni a terhességet csak abban az esetben lehet, ha nem voltatok együtt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!