Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jobb ha hazudik? Vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ha hazudik? Vagy inkább őszinte legyen?

Figyelt kérdés
A barátnőm elvan hízva +25 kg. Tudja is és tesz is érte már.De azzal dicsekszik,h az ő párja a normális férfi mert ha kérdezi, h csínosé igent mond.Bezzeg az én párom egy tahó mert ő megmondja az én szemembe h meg van pár kg és csinosabb lennék vékonyabban.Most az a férfi a jó aki bele hazudik az arcunkba? Én jobban örülök, h a párom jelzi felem ,h itt ott meg van és nem hazudik.Ettol nem tahó .
2020. febr. 2. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
"A mai világ olyan lett,h igazság fáj az embereknek .Inkább beállnak a kegyes hazugság sorba." ez a norbis sorozatkérdező lesz. Csak megint dagi nő ekézést akart hallani. Szánalmas vagy barátom.
2020. febr. 2. 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Tehát most azt akarod elérni, hogy a barátnődnek bunkó módon, de őszintén, tiporja el az önbizalmát a párja, neki se legyen jobb, mint neked.

Te olyan barátnő vagy, aki mellé màr nem kell ellenség.

2020. febr. 2. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

Ugyanmar..ki lát csinosnak egy plusz 25kg-s nőt?

Elmondom senki, Csak sajnálják megmondani neki hogy bocsi de vagosulyban vagy

2020. febr. 2. 11:12
 14/21 anonim ***** válasza:
12%

Csak meg kellett volna neki mondanod, hogy ne tahózza le a párodat, mert te értékeled az ő őszinteségét.

Már egy hozzászóló mondta, valakinél így, valakiknél úgy működik. Ennyi.

Nekem is rendszeresen mondja a barátom, hogy fogynom kéne hasról 5 kilót és igaza van. És én is mondom neki, mert ugyanúgy van egy kis úszógumi. Tehát nálunk is az őszinteség az út. A norbis témát is megbeszéltük, nyilván szülés után nem lesz olyan testem mint előtte, de ha meghízom akkor majd le akarok fogyni csinosra. Magam miatt is, neki is tetszeni akarok, mindenkinek jó.

25N

2020. febr. 2. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

Én elvárom a páromtól, hogy a legkisebb problémát is jelezze felém a kapcsolatunkban. Akár csak azt is, hogy milyen irányba változzak, amennyiben szeretnék.

Nincs bajom a kövérekkel, de gyomorforgató az az ember, aki elvárja, hogy úgy is ugyanúgy viszonyuljanak hozzá, hogy ő sajátmagához és a társa véleményéhez már rég nem viszonyul úgy, ahogy régen.

Most nem a Norbi szintre gondolok, hogy szülés után teljes smink és magassarkú, mert az oké, hogy nem így működik. Na de a hétköznapokon nem egy okádék Jabbának lenni azért nem akkora kihívás, főleg, ha valaki nem a 30. fölösleges kilónál szól, hanem az 5.-nél. És most nem azzal van bajom, aki eleve így jött össze a párjával, hanem azzal, aki magasról leszarja, hogy mi lesz a kapcsolatával csak folyik szét kedvére. Ha a párod alkesz lenne, vele maradnál a sokadik figyelmeztetés után? Ha a párod munkanélküli lenne és nem keresne állást? Ha a párod nem akarna mosakodni hónapokon keresztül és egyszerűen nem akarnál vele érintkezni, annyira büdös? Ha a párod rossz szokása az lenne hogy minden reggel lilára ver? Na ugye.

Elhízni és leigénytelenedni is egy szokás. És nem az a bunkó, aki nem megértő, mert nem erre jelentkezett.

Elvárom, hogy szóljon a párom időben. Az első számára intő jelnél. Többet ér a szememben ez az ember, mint a hiúságom és a6, hogy szembeköpjem magam. Aki nem így van ezzel, annak ideje felébredni. Sokkal jobb érzés, ha szólnak.

2020. febr. 2. 11:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Istenem sokat kiforgatják a szavaimat.O saját magától diétázik mert latja ,h sok ami rajta van. Nem nem várom el ,h a férje lerombolja az önbecsülését,de az sem korrekt ,h a hata mögött mondja szemébe meg szép vagy dragam.Erre mondtam, h igenis meg lehet mondani persze nem csúnyán,de ha a férje azt mondana ,h igen kicsit felszedtél szívem így is szeretlek,de úgy jobban tetszettél nehogymar bunkóság legyen .Nekem nem normális, h a hata mögött mondja, szemébe meg mást.Nagyon őszinte hazzasag lehet
2020. febr. 2. 12:00
 17/21 A kérdező kommentje:
A másik meg,h belátta a barátnőm is ,h azért hozott el mert most munkanélküli és szereti az édességet.Mozgast már kevésbé .De a férje akkor se mondhatja szemébe, h már nem csinos mert vilagvege lenne.Nyaron 3 has buggyant ki a fürdőruhából és folyamatosan kérdezte a férjet, h ugye meg szép vagyok?! Persze a férje mondta ,h igen.Es amikor elment egy csinos nő és rá pillantott a férje, akkor meg mit nézed a büdös k...t !! Kijelentés jött.Akkor csak nem érzi magát valaki jól 25 kg plusszal, főleg úgy ha meglát egy vékony nőt és az már egy büdös k.
2020. febr. 2. 12:05
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

De akkor miért nem ezt mondod? Ez tök más :D

Ebben az esetben szerintem a legjobban teszi az ember, ha befogja és türelmes. És a változást jegyzi meg, nem azt, hogy mennyi van még vissza az útból. A párjának meg nyilván a párja háta mögött is.

Szerintem egy ilyen helyzetben az a legjobb, ha az ember munkája van elismerve, nem az, hogy jaj, hát objektíve ugyanolyan túlsúlyos, csak 5 kilóval kevésbé.

2020. febr. 2. 12:08
 19/21 anonim ***** válasza:
21%

Íjj,melyik kövérnek nem tetszik, hogy mi őszinték és fittek vagyunk 😂 Szánalom.

2020. febr. 2. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:
14%

De miért zavar ez téged ennyire?

A másik meg: nem értem az ilyen hozzászólókat, hogy neki szóljon a párja +5 kilónál, ne +25-nél....miért, te magadtól nem látod? Minek "szólni" a másiknak, amikor ő maga is látja, olyannyira, hogy mint írod, már fogyózni is elkezdett?

A helyzet a következő: az ő párja nem rombolja az önbizalmát, ha kitart a fogyóban, boldog lesz és elégedett az eredménnyel mindkettő. A te párod meg rombolja az önbizalmadat, mert ha nem így lenne, nem írtad volna ki a kérdést.

Ha valakit szeretek, akkor mindenhogy szeretem. Ettől még tetszhet vékonyabban, de túlsúllyal is tetszik, amíg nem hanyagolja el magát. Lehet, hogy én is megnézek valami kisportolt testű Adoniszt a strandon, de nekem megfelel a párom pocakkal is, mert őt szeretem. Persze én nő vagyok, de gondolom férfiak között is akad normális aki nem a kilóktól teszi függővé, hogy szereti-e a párját vagy sem.

2020. febr. 2. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!