Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem apasági tesztet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem apasági tesztet csináltatott a kicsivel. Nem bízik bennem?

Figyelt kérdés
Teljesen a vakszerencsének köszönhetően jutott tudomásomra, hogy apasági teszten járt a fiunkkal. A teszt persze megerősítette, hogy övé a gyerek. Amikor rákérdeztem, meglepődött, de bevallotta. Azt mondta, hogy vonásaiban idegen jegyeket hordoz, pl. pisze orra van, és az egyikőnknek sincs... Erre mit mondjak? Mióta ez kiderült másképp nézek rá. Nem akarom, hogy ez elrontson bármit is, de csalódtam benne, hogy ilyet feltételez rólam. Jelent ez valamit a jövőre nézve, vagy ne foglalkozzam vele?
2020. jan. 30. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én néha elcsodálkozok, milyen egyszerű emberek vannak. Pisze orra van egy gyereknek, húdemeglepő 😀
2020. jan. 31. 18:06
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem életben nem látott gyereket. Pár hónapos fél éves babák olyan egyformák tudnak lenni. Persze, mindenki mondja, hogy tiszta apja vagy anyja megnézve a babakori képeiket. Ja, de még rajta kívül több ezer gyerek néz ki ugyanígy... :D

Azon túl, hogy nem tűnik egy észlénynek szegénykém, azért elég erős feltételezni ilyet, ha amúgy minden rendben a kapcsolatotokkal. Normális, hogy másképp nézel rá..

2020. febr. 1. 14:26
 23/23 anonim ***** válasza:
77%
Az szép... Én hatalmasat csalódnék benne, és bizony elgondolkodnék azon, hogy érdemes- e folytatni vele. Nem tudom, hogy meg tudnék e bocsàtani. Rettenetesen megalàzó, maga a feltételezés is, hogy ezt egy pasi kinézi a sajàt feleségéből...
2020. febr. 3. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!