Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem apasági tesztet csináltatott a kicsivel. Nem bízik bennem?
Figyelt kérdés
Teljesen a vakszerencsének köszönhetően jutott tudomásomra, hogy apasági teszten járt a fiunkkal. A teszt persze megerősítette, hogy övé a gyerek. Amikor rákérdeztem, meglepődött, de bevallotta. Azt mondta, hogy vonásaiban idegen jegyeket hordoz, pl. pisze orra van, és az egyikőnknek sincs... Erre mit mondjak? Mióta ez kiderült másképp nézek rá. Nem akarom, hogy ez elrontson bármit is, de csalódtam benne, hogy ilyet feltételez rólam. Jelent ez valamit a jövőre nézve, vagy ne foglalkozzam vele?2020. jan. 30. 16:48
11/23 anonim válasza:
Mert nem ő az apa, látszik ha valakihez hasonlít
12/23 anonim válasza:
Én csalódnék, de orbitális nagyot.
13/23 anonim válasza:
Lehet ő ment félre időnként és magából indul ki
14/23 anonim válasza:
Fanatikus,akkor meg radbis nyomozot kemet muholdat állít! Menekulj!
15/23 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezen túl sokat agyalni. Ezt szerette volna, megcsinálta. Mindenki megnyugodhat.
Én meg attól paráztam egy rövid ideig, hogy a gyereket elcserélték a kórházban. Annyi ilyet olvasni. Persze a gyerek kiköpött én, csak lány kiadásban, de erre kellett várni pár évet, mire kiderült. :D
Vannak ilyen fura paranoiák, ne akadj ki rajta.
16/23 anonim válasza:
Ha nem adtál rá okot,hogy ilyet feltételezzen rólad, hogy mástól van a gyerek,akkor szerintem nagyon megalázó!Lehet valaki telebeszélte a fejét,de a hátad mögött,ez csúnya dolog volt.
17/23 anonim válasza:
Nagyszülőkre, dédszülőkre is hasonlíthat.
Én kiakadnék. Hiszen feltételezte, hogy mástól van a gyereketek. Nincs ötleted miért juthatott eszébe?
18/23 A kérdező kommentje:
Mindig is határozott, de gyanakvó ember volt. De azt hittem, köztünk már nincsenek gátak. Én soha nem néztem meg titokban a telefonját, nem godnoltam másra szex közben. Ha volt valami flört más férfival (sima beszélgetés szintjén) vagy próbálkozás, mindig beszámoltam róla neki viccesen. Lehet, hogy nem kellett volna.
2020. jan. 30. 21:42
19/23 anonim válasza:
4 generációig visszamenően öröklünk. Szóval az, hogy nem hasonlít valaki a szüleire, önmagában kevés ok az apasági tesztre. Vagy volt valami, ami (szerinte) gyanakvásra adott okot vagy önbizalomhiány. Nekem ez a két ötletem van.
20/23 anonim válasza:
Én is nagyot csalódnék. Mindenképp leülnék vele átbeszélni ezt az egészet. Miért titkolta, ha voltak kételyei? Nagyot zuhanna a szememben, amihez idő kellene, hogy jóvá tegye. Ha ilyen természetű ember, akkor ki tudja milyen kettős életet élhet. Magából indul ki talán? Ő jár tilosban? Dugipénze is van, amiről nem tudsz, válás esetére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!