Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Utazáskor ti pakoltok be a férjeteknek, párotoknak?
Most már több helyről hallottam ilyet, én ledöbbentem. 36 éves nő vagyok, soha nem pakoltam férfinak. Felnőtt ember. Szerintem.
De most már kíváncsi vagyok,másoknál hogy van ez.
Nalunk forditva van.
Egy egyszerü nyari EGYnapos sàtorozos-horgaszos napra is a baratom minden reszletre gondol még alvàshoz matracra is, azt is megtervezi hogy terepszknü cuccokba kell menni szoval veletlen sem lehetek mondjuk pinkben hogy ne nézzenek ki a haverjai, senki nem csinal szendvicseket, mindenki majd utközben vesz ezt azt vagy a telken föznek stb, de nekem modszeresen kenegetnem kell a zsömleket meg csomagolni.
Olyan kènyszeres, hogy nekem vele a kirandulàsok, sàtorozàsok teljesen elvesztik a spontàn filingjüket(mint pl nyàron csak lefekszel a fübe natur csillagot bamulni, nàla olyan nem letezik mert pled meg szunyogirto meg pohartartos kisszék is kell. Minden aprosagot megtervez.
Legutóbb én pakoltam be neki is.
Úgy indultunk, hogy ő még 4 órára bement a munkahelyére, és amint jött, csak bedobtuk a csomagokat, és indultunk is.
Természetesen ismerem annyira, hogy tudom, mik a kedvenc ruhái, amit el akar vinni. Fürdőnadrág, papucs, tisztálkodó szer: alap, hogy kell, és a sajátját viszi.
Nem volt ebből gond.
Természetesen más esetben bepakol, sőt a gyerekeknek is, de ha nekem kell valamiért csomagolni, az se okoz gondot egyikünknek sem.
Annyit szoktam csinalni, hogy amikor a sajat es a gyerekek cuccait pakolom be, zoknit meg alsogatyat dobok be neki is, a tisztasagi cuccbol se hagyom ki direkt az o fogkefejet meg tusfurdojet stb, de a tobbi ruhajat rabizom. Egy borondbe pakolunk altalaban, hagyok neki helyet es majd berakja maganak azt kesz.
De anyameknal pl ugy van, ahogy irta egy elozo valaszolo, hogy anyam pakol apamnak, mert o azt se tudja, hol vannak a cuccai kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!