Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy váljak úgy el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy váljak úgy el, hogy szinte semmi nem működik közöttünk a férjemmel, csak a szex, de az nagyon?!

Figyelt kérdés

El akarok válni. Elég volt, nem szeretem már, mély, érzelmes társkapcsolatot szeretnék, nem barátságot. Nincs már köztünk semmi, nem bírjuk egymás rigolyáit, sokszor idegesít csak a jelenléte is, hogy minek jött már haza, miért nem dolgozott kicsit tovább stb. Nem szeretjük már egymást, vagy nem tudom mi ez, csak úgy élünk egymás mellett!

Viszont van egy vmi ami túl jól működik közöttünk és ez a szex. Szinte ha csak hozzám ér, vagy súrol ahogy elmegy mellettem már kész vagyok, annyira kívánom és ő is engem. Hihetetlen gyengéd amikor az kell, vad amikor az kell és fogalmam sincs honnan tudja, hogy épp mi kell nekem, de csak fantasztikusan tud kényeztetni. Egyszerűen nem tud hibázni.

Kb egy éve szerelmes lettem, volt pár találka egy másik férfival. Borzasztóan szerettem őt, rajongtam érte, kívántam is, de a szex nem volt olyan mint a férjemmel. Egyszerűen kémiailag nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, élvezetet.

Ha szex nem lenne köztünk már elváltam volna, de tévedés azt is gondolni, hogy ez elég ahhoz, hogy boldog legyek. Viszont nagyon félek így elválni, mi lesz ha mással nem lesz ilyen jó, vagy akkor is őt fogom kívánni. 20 együtt töltött évet kívánok eldobni, segítsetek, mi a jó megoldás????

2020. jan. 5. 17:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha ezt a véleménykülönbséget a Kérdező tisztázná, de eleget teszek a felkérésednek:

A Kérdező kérdésében ezt olvasom: El akar válni, nem szereti a férjét, 20 éve ez van, a szexen kívül más nem működik köztük. Kb. 1 éve szerelmes lett, rajongott ezért a férfiért, de kémiailag nem ragadta meg őt. Fél elválni, mert mi lesz, ha egy újabb kapcsolatában nem fog így működni a szex, mint a férjével. RÖVIDEN ENNYI A KÉRDÉS.

Viszont 1. válaszolónak a Kérdező írja 2. alatt, hogy fiatalok, mással is meglehet még a kémia (viszont a kérdésében ebben kételyei vannak).

11. alatt írtam az általad kifogásolt szöveget, azaz mi lesz, ha 20 év óta nem értik meg egymást másban, csak a szexben. Feltettem a kérdést a Kérdezőnek, hogy mi lesz, ha 2, 5, 20 év után ez a szexuális vonzalom törvényszerűen csökken.

A Kérdező 12. alatt jellemzi a férjét, aki jó ember ugyan, de nem érzi magát mellette nőnek, amire pedig vágyakozik.

13-as válaszára nem reagáltam, hiszen a 11. alatt (amire hivatkozik) egy szóval sem említettem, hogy 20 év alatt nincs meg a Kérdező és férje között a kémia. Sőt, leírtam azt, hogy MI LESZ, HA: "...a most nagyon jó szexualitás lényegesen alábbhagy".

15. alatt kérdeztem a 13. válaszolótól (Ő lehetsz Te), hogy miről ír (mert nem értem a választ). Pár sorral fentebb már megmagyaráztam a tévedését.

16-os: Nem fogtad fel, felvilágosítalak:

- érzelmek és kémia között én nem látok valamiféle különbséget. Kérdező és férje között sosem volt érzelmi kapcsolat, kémiáról is csak a kérdésében (lásd ott) ír a szeretőjével kapcsolatban.

- igen, írtam, hogy idővel a szex iránti igény alábbhagy.

- igen helyesen emelted ki, hogy a "most még ... idővel alábbhagy". Ám, sehol sem találkoztam a következő írásoddal (töröltetted, törölték?): "0 együtt töltött évet kívánok eldobni...". A férjével pedig nem a kémia a jó, hiszen nem szereti, hanem JÓ A SZEX VELE neki! (Gizike nem gőzeke! Kémia nemcsak szex).

- Szexre reagáltál én meg bemásoltam, hogy a Kérdező válni akar. Igen, válni akar, már a kérdése legelső három szava is ez. Mi ezen a nem világos?

- sehol sem írtam, hogy a szeretőjével volt jó a szex, ezt a Kérdező sem írta. Hol olvastad ezt, főleg tőlem írva?

- tévedsz, a férjével veszekednek, nem bírják egymás rigolyáit stb. (lásd a kérdést), tehát nincs meg a vonzalom, a kémia. Tévedsz, nem is kicsit, ha a Te értelmezésedben a kémia egyenlő a szexszel. Az sokkal több, mint a szex!!!

Tényleg komolyan írom, hogy félre értettél, mert olyan dolgokat adtál az írásomba, amiket nem írtam le, fogalomzavarod van kémia és szex között.

17. Igen, azt írtam és a Kérdező is ezt írta, amit bemásoltál. Hol itt az ellentét??? Évek múlva (2?, 5? vagy akár 25 év után?) a szex ritkább lesz. A Kérdező épp a mostani jó szex miatt nem akar válni. Erre a kijelentésére reagáltam a 11. válaszomban, hogy mi lesz, ha évek múlva...?

A Kérdező aggódik, mi lesz, ha esetleg egy újabb férfival ugyanolyan rossz lesz a szex, mint az egykori szeretőjével.

NOS?

Bizony, a további évekre értettem! Igazolásul, kérlek, olvasd csak el a 11. pont alatt írt válaszom első sorát. "...idővel ... a MOST nagyon jó szexualitás lényegesen alábbhagy".

Remélem sikerült megmagyaráznom, hogy miben tévedtél. Köszönöm, ha megértettél.

2020. jan. 9. 21:34
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az hiányzik, hogy beszélgessetek, hogy lelkileg is újra társadnak érezd. Iktassátok be, hogy addig nincs szex, amíg egy egy fél órát nem lelkiztetek bármiről, ami épp foglalkoztat. Hidd el, újra szerelmes leszel bele, ha ezt a részt is megkapod tőle, és a hülyeségei sem fognak idegesíteni. Ha nem megy magatoktól a kommunikáció, akkor párterápia. Ez az idilli férfiről álmodozás nagyobb étvággyal párosulva inkább valami női kapuzárási pánikra hajaz.
2020. jan. 11. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!