Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy váljak úgy el, hogy szinte semmi nem működik közöttünk a férjemmel, csak a szex, de az nagyon?!
El akarok válni. Elég volt, nem szeretem már, mély, érzelmes társkapcsolatot szeretnék, nem barátságot. Nincs már köztünk semmi, nem bírjuk egymás rigolyáit, sokszor idegesít csak a jelenléte is, hogy minek jött már haza, miért nem dolgozott kicsit tovább stb. Nem szeretjük már egymást, vagy nem tudom mi ez, csak úgy élünk egymás mellett!
Viszont van egy vmi ami túl jól működik közöttünk és ez a szex. Szinte ha csak hozzám ér, vagy súrol ahogy elmegy mellettem már kész vagyok, annyira kívánom és ő is engem. Hihetetlen gyengéd amikor az kell, vad amikor az kell és fogalmam sincs honnan tudja, hogy épp mi kell nekem, de csak fantasztikusan tud kényeztetni. Egyszerűen nem tud hibázni.
Kb egy éve szerelmes lettem, volt pár találka egy másik férfival. Borzasztóan szerettem őt, rajongtam érte, kívántam is, de a szex nem volt olyan mint a férjemmel. Egyszerűen kémiailag nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, élvezetet.
Ha szex nem lenne köztünk már elváltam volna, de tévedés azt is gondolni, hogy ez elég ahhoz, hogy boldog legyek. Viszont nagyon félek így elválni, mi lesz ha mással nem lesz ilyen jó, vagy akkor is őt fogom kívánni. 20 együtt töltött évet kívánok eldobni, segítsetek, mi a jó megoldás????
Húú hát számomra is totál káosz és érthetetlen ez a helyzet! Ha jobban meggondolom a 20 évet, nem mindig volt toppon a szexuàlis életünk, de már jó ideje brutál jó! Azóta, hogy volt az a másik férfi és tudom milyen mással, még sokkal jobb! (Szegény volt pasi ha ezt hallaná 🙈)
Viszont nem tudok a férjemre mégse úgy férfiként, családfőként tekinteni. Mindjárt megértitek. Kicsit alacsonyabb is nálam, ilyen kis nyápic alkat, egyáltalán nem egy védelmező, nagybetűs férfi benyomását kelti. És nem is akar véfelmező, meg szeretetet kimutató, férfias férfi lenni. Egyszerűen más típus. A másik férfi igazi férfias férfi volt és mégis olyan kedves, gyenéd, figyelmes. A férjem nem, hogy nem figyelmes, még mindent én is csináljak meg, de minden az én hibám is, stb. Az a baj, hogy én biztosan nem akarok mellette megöregedni. Jó ember meg minden, de nem az az ember aki mellett nőnek érezhetem magam! Sose éreztem magam annak mellette és így nem lehet egy életet leélni, hogy sosem érzed, hogy igazi nő vagy.
# 11
Bakker, ott írja a kérdező, hogy 20 éve vannak amúgy együtt... 20 év után nem hagyott alább a kémia. :D
Te mar leirtad, hogy mit gondolsz errol, nem akarsz mellette megoregedni. Mar csak az idopontot kene definialni, hogy mit jelent a megoregedes. Minden nap 1 nappal oregebb leszel. Hiaba szol errol a kerdesed itt mar csak az idopont a kerdes, ahogy a valaszodban irtad, nem az, hogyan mentsd meg ezt a helyzetet.
A jo sexhez meg kell az erzelmi biztonsag meg az egymashoz csiszolodas is. Szexben jo es figyelmes ferfi nem terem minden bokorban, szoval kosd fel a szoknyadat, ha nekiallsz keresgelni, lesz dolgod boven.
43F
13. válaszolónak:
Miről írsz? Olvasd el Kérdező első sorát!. Mit is ír?
Ide másolom: "El akarok válni. Elég volt, nem szeretem már, mély, érzelmes társkapcsolatot szeretnék,...". Felfogtad, mit akar Kérdező?
# 15
Eddig azt hittem felfogtam, de nyugodtan világosítsd fel:
- nem az érzelmekről bezsélt, és én sem, te sem, hanem a kémia meglétéről.
- te írtad, hogy " idővel (2, 5, 25 év után?) a MOST nagyon jó szexualitás lényegesen alábbhagy."
- kiemelném a válaszodban a MOST nagyon jó szexualitást, amire te magad azt írtad, hogy pár év és alább hagy
- erre reagálva írtam: hogy amúgy "0 együtt töltött évet kívánok eldobni"- ergo 20 éve van együtt a férjével, AKIVEL rohadt jó a kémia. Mégmindig.
A szexre reagáltam, te meg bemásoltad hogy válni akar.
Légyszi magyarázd már el, mi az ebből a felvázolt pár sorból, amit szerinted rosszl fogtam fel. (Lehet tényleg átsiklottam vagy félreértettem a mondatodat ( a MOST jó szexualitáról, ami mással is alább hagy: csak mondom még egyszer:
-nem az új csávóval írta a jó szexet
- a férjével most, 20 év után is jó a kémia.
- épp ezért vacillál, hogy elhagyja-e, mert MÉG AZ ÚJJAL SEM ENNYIRE JÓ!!!!
Kérlek, írd már meg, komolyan, ha tényleg félreértettem. Köszi! ;)
U.I Figyelj:
- Csak, hogy tényleg értsd, bemásolom akkor neked én is, miért nem vág ide az elmúló kémiás mondatod most, amire reagáltam azért, hogy ne zavarjon, hogy amúgy már 20 éve már együtt vannak és pont az erős kémia miatt dilemmázik a váláson:
Te írtad ezt:
- "nyomatékosan felhívom a figyelmed, hogy idővel (2, 5, 25 év után?) a most nagyon jó szexualitás lényegesen alábbhagy. Akkor, vajon, mi lesz veletek? Hiszen semmi másban nem értitek meg egymást"
- Kérdező pedig ezt:
"Kb egy éve szerelmes lettem, volt pár találka egy másik férfival. Borzasztóan szerettem őt, rajongtam érte, kívántam is, de a szex nem volt olyan mint a férjemmel. Egyszerűen kémiailag nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, élvezetet."
Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!