Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondultak meg manapság a közèpkorú házaspàrok?
Figyelt kérdés
Régebben a hàzasság szent dolog volt. Ragaszkodtak egymáshoz az emberek. Azok a szèp történetek a házaspárokról, akik ragaszkodtak a másikhoz. Több esetben is előfordult, hogy ha előbb halt meg az asszony vagy a férj, akkor nagyon búsultak a másik után, gyakran az is megesett, hogy 1-2 évre rá meg is haltak miután megözvegyültek. Ma meg mintha meghibbantak volna. Nem becsülik sem egymást, sem a gyereküket. És elkezdenek a férfiak lànyuk korabeli kislànyok után futkorászni a nők meg a fiuk korabeli fiatal fiúkra vadásznak, nem törődve a gyerekükkel sem. Belàtom, hogy útközben kiderülhet, hogy mègsem passzolnak össze, van ilyen. De csak azért mert felbukkan a színen egy fiatal pci vagy kki azért megbolondulni és mindent felrúgni nem helyes. A gyerek érdekeit is nézni kellene. Az esetek többségèben egy mostoha nem fogja úgy szeretni a gyereket mint a saját anyja vagy apja, vannak kivètelek de èn az átlagról beszèlek. Nekem is mostoha anyàm volt, és bizony nem szerettük egymást, míg anyuval a kapcsolatunk tökéletes volt, csak 14 éves koromban meghalt. Így nàlunk ez kènyszerűsèg volt. Èn soha nem bírnám megtenni azt a gyerekemmel, hogy otthagyjam az édesanyját egy fiatal nőért soha. Csak hát èn nem a nyugati kapuzàrásos hülyesègen nevelkedtem, hanem normális, keresztèny, magyar értékrend szerint. Apàm is ilyen volt meg a nagyszüleim is nagyon ragaszkodtak egymáshoz.2020. jan. 3. 11:54
21/22 A kérdező kommentje:
Hát ez gondolom azért van mert tényleg sok rossz dolog történik a világban meg hàt azért mert a normális, jó házassàgokról nem írnak itt az oldalon, mert azt természetesnek veszik, hogy jó. De sok rossz is van hidd el. Attól mert, hogy Te szerencsés vagy sokan nem azok.
2020. jan. 7. 09:47
22/22 anonim válasza:
Én elváltam 37 évesen, a volt férjem akkor volt 44. Nem azért váltunk el, mert megbolondultunk, hanem mert boldogtalanok voltunk már, elmúlt az intimitás, bár nem csaltuk meg egymást soha, de tudom, hogy mindig más nők után vágyakozott, én már nem érdekeltem. Hiába volt ott a gyerek, úgy döntöttem, és jól döntöttem, hogy nem kell tovább a langyos kakiban üldögélnünk. És igazam volt. Nem más pasik után futottam, hanem levontam a következtetések és elváltam. Nem tartom tragédiának, ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!