Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért bolondultak meg manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bolondultak meg manapság a közèpkorú házaspàrok?

Figyelt kérdés
Régebben a hàzasság szent dolog volt. Ragaszkodtak egymáshoz az emberek. Azok a szèp történetek a házaspárokról, akik ragaszkodtak a másikhoz. Több esetben is előfordult, hogy ha előbb halt meg az asszony vagy a férj, akkor nagyon búsultak a másik után, gyakran az is megesett, hogy 1-2 évre rá meg is haltak miután megözvegyültek. Ma meg mintha meghibbantak volna. Nem becsülik sem egymást, sem a gyereküket. És elkezdenek a férfiak lànyuk korabeli kislànyok után futkorászni a nők meg a fiuk korabeli fiatal fiúkra vadásznak, nem törődve a gyerekükkel sem. Belàtom, hogy útközben kiderülhet, hogy mègsem passzolnak össze, van ilyen. De csak azért mert felbukkan a színen egy fiatal pci vagy kki azért megbolondulni és mindent felrúgni nem helyes. A gyerek érdekeit is nézni kellene. Az esetek többségèben egy mostoha nem fogja úgy szeretni a gyereket mint a saját anyja vagy apja, vannak kivètelek de èn az átlagról beszèlek. Nekem is mostoha anyàm volt, és bizony nem szerettük egymást, míg anyuval a kapcsolatunk tökéletes volt, csak 14 éves koromban meghalt. Így nàlunk ez kènyszerűsèg volt. Èn soha nem bírnám megtenni azt a gyerekemmel, hogy otthagyjam az édesanyját egy fiatal nőért soha. Csak hát èn nem a nyugati kapuzàrásos hülyesègen nevelkedtem, hanem normális, keresztèny, magyar értékrend szerint. Apàm is ilyen volt meg a nagyszüleim is nagyon ragaszkodtak egymáshoz.

#mostoha #Vàlások okai #nem gondolnak a gyerekre? #nyugati erkölcsi fertő
2020. jan. 3. 11:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igaz, ha annyira rossz a kapcsolat, akkor ki kell lèpni belőle. De arra, hogy legyen változatos a dolog arra ott van a fiatal kor, amikor mèg nincsenek gyerekek. Ha vannak gyerekek, akkor már ràjuk is gondolni kell. Nem lehetünk önzőek. Egy mostoha soha nem fogja úgy szeretni a gyerekét mintha a sajátja lenne. Nem hazudok, én sem tudnàm. Pedig a gyereknek nagy szüksège van egy apára meg egy anyára. Sajnos nekem mostoha anyàm volt, tudom miről beszélek. Apàmmal anno el is beszélgettünk erről. Ő is azt mondta, hogy ne is várjam a mostoha anyàmtól, hogy úgy szeressen mint az édesanyàm szeretett. Egy anya érdek nélkül szereti a gyerekèt, csak azért mert az övé. Egy mostoha sokkal kevesebb dolgot tud elnèzni a mostoha gyerekènek, mindig benne lesz az, hogy nem az övé. Ez így is volt nálunk is. Szerintem meg kell gondolni kihez megyünk hozzà, kit veszünk el feleségül, de nem váltogatjuk össze-vissza érett felnőtt emberkènt, főleg úgy nem, hogy ha gyerekünk is van.
2020. jan. 3. 19:59
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Talan egyutt lehet maradni addig, amig a gyerekek kicsik, de peldaul egy 15 eves kamaszon mit nevelsz? Az o erdeke mar nem kivanja hogy anya es apa egyutt maradjon, felfogja esszel, ha a szulei kozott nem mukodik a hazassag.

Alairom, egy ovodas gyerekrol errol nemigen lehet beszelni, de a tinedzser kedveert nem kell a langyos szarban uszkalni, nem fog osszetorni a szive, tuleli ha elvalnak a szulok.

En annak idejen anyaval errol beszelgettem sokat, az o fejeben is megfordult a valas, de semmi egetrengeto reakciom nem volt ra. Ma pedig mar maximum vallat vonnek, anyagilag sem fuggom toluk, igy nem fogom kihisztizni, hogy marpedig maradjanak enmiattam egyutt.

2020. jan. 4. 07:20
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Sokszor a gyerek érdeke az, hogy ne legyenek veszekedések,cirkuszok, és a szüleik néha mosolyogjanak is. Mert nehéz jó képet vágni, ha a másik folyamatosan csak piszkál, cukkol, megaláz (nemtől függetlenül) vagy éppen másokkal flörtöl, megcsal.
2020. jan. 4. 10:57
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

#11 Itt nem a szeretet a lényeg hanem a példa ami a gyerek előtt van.

Ha úgy nő föl, hogy bár apa meg anya együtt van de éppen csak elviselik egymást, nincs intimitás, nincsen szerelem, nincsenek kedves szerelmes gesztusok akkor soha nem fogja megtanulni milyen egy jó párkapcsolat és milyen munkát kell belefektetni. Ő is szépen el fog üldögélni egy langyos szarban, vagy éppen jó lenne a kapcsolata csak elcseszi mert fogalma sincs hogyan kell egy kapcsolaton dolgozni. Nem látta sosem mennyire fontos szép, romantikus gesztusokat tenni a párja felé. És ez még a jobbik eset amikor csak annyi probléma van, hogy a két szülő éppen csak megtűri egymást. Annál rombolóbb nincsen mint amikor megy kifelé az álomcsalád színjáték de belül rohad az egész és folyamatos veszekedés, komoly sérelmek vannak. Na ezek ezerszer jobban megviselik a gyereket mint ha lát egy jó kapcsolatot a mostoha és az anya/apa között.

A ragaszkodás édeskevés. Boldog, egészséges lelkű gyereket sosem fog nevelni olyan szülő aki önmaga nem boldog és kiegyensúlyozott. Ezért nagyon nagyon nem mindegy, hogy jó és szerelemmel teli-e az a párkapcsolat amiben él.

2020. jan. 4. 11:26
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Azt nem tudom, vagyis nem értem, hogy a mai 20-30 évesek honnan tudják, hogy régen mi volt? Én rengeteget beszélgettem idős emberekkel, és egy sem verte a feleségét, hanem közösen húzták az igát. Azért kissé borult agy kell hozzá, hogy 1-2 rossz házasságból máris az egész régi rendszert így leírja valaki. Szerintem sokkal prosztóbb és alpáribb a jelenlegi b*szok fűvel-fával, szénné drogozom az agyam, enyém a világ stb. elvek mentén élő fiatalság.
2020. jan. 5. 00:43
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Régen is annyi férfi bántotta a párját,mint most: túl sok. Csak régen nem volt opció a válás.
2020. jan. 5. 19:47
 17/22 A kérdező kommentje:
És ahol meg minden okè, szeretik egymàst mint apumék, ott jön egy rák és 45 évesen anyu meghalt. Apu azóta nem nősült újra. Ő volt neki az igazi, ilyen is van. Vagy anyum keresztszülei idős korukra is hogy szerették egymást és ragaszkodtak egymáshoz...
2020. jan. 5. 22:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Istenem mennyire hiányoznak nekem, milyen kedves, bölcs emberek voltak meg mamám is tavaly halt meg. Ilyen lesz ez a felnőtt èlet most már végképp? Gyerekként minden jó ès szèp aztàn ahogy öregszünk csak a gyászról szól minden? Egyre rosszabb?
2020. jan. 5. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sajnálom, tudom, hogy nehéz ez. De a kérdéseddel nem enyhíted a fájdalmadat. Az általánosítással meg végképp nem.
2020. jan. 6. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyk egy lelki szemetesláda. Ha innen kellene megformálni a világot, akkor az tragikus lenne. Ennél a kérdésnél az jönne le, hogy minden férj veri a feleségét... :D Máshol meg az, hogy minden nő pénzéhes, minden férfi szerencsétlen, senkinek sincs esélye egy kapcsolatra, mindenkit megcsalnak...stb...stb...stb...
2020. jan. 7. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!