Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házasként megtetszik valaki más, mit tennél?
Szakítanál?
Megpróbálnád megbeszélni a házastársaddal?
Semmit, hátha elmúlik?
Ezt mindenki a saját maga ismeretében tudja csak véleményezni.
Nő vagyok, és tudom,hogy nem csábulok el könnyen. 13 éve vagyok párkapcsolatban.
Természetesen megnézem és megállapítom ha jó pasit látok,de ez messzemenőkig nem azt jelenti,hogy amennyiben kölcsönös lenne a vonzalom azonnal a karjába omolnék.
Volt félrelépésem, és tudom,hogy miért jöhetett az életembe, Akkor a párkapcsolatomban sorozatos történések miatt mélyponton voltunk.Nem voltam biztos a folytatásban. Érzelmileg még mindig kötődtem a páromhoz, de tisztában voltam azzal,hogy a történések miatt nem biztos,hogy túléli a kapcsolatunk. Nincs közös gyerekünk, nincs közös otthonunk, ez fontos szempont.
Az a félrelépős kapcsolatom csak pár alkalmas találkozóra korlátozódott, érzelmi kötődés nem alakult ki.
Most viszont - jó pár év elteltével- jött az életembe egy férfi akihez teljesen másképp2 viszonyulok. Szó nics köztünk arról,hogyan tovább, egyelőre a kezdeti ismerkedési szakaszban tartunk.
Mérlegelek...ha másodszor is előfordult ez az életembe vélhetőleg tartósabban nyomot hagytak a mára is kiható történések a párkapcsolatomban.Nem vagyok képes ismét páralkalmas viszonyba lépni, erre nincs szükségem. Azon kell elgondolkodnom, függetlenül attól,hogy a másik férfival lesz-e jövőnk, hogy érdemes-e benne maradnom ebben a párkapcsolatban. Ami egyébként külső szemlélő számára tökéletesnek is tűnhet.
semmit
amíg rendben van a kapcsolatom nem tennék semmit sem
ha nincs rendben és nem változik akkor szakítás
mikor nyitott kapcsoltban voltam akkor szexeltem azzal aki megtetszett
kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!