Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a párotoknak, hogy ha megtetszik más szexuálisan?
Biztos, hogy nem. 10001%
Csak az önbizalomat rombolnad ezzel.
Viszont, ha történik valami konkrét dolog (megcsalas) azt igen.
Igen, bár ez olyan ritka, hogy velem még nem történt. Vannak egyes embereken dolgok, amik önmagukban szexuálisan nagyon ideáljim, de hogy egy egész ember legyen, amiben nincs személyiség, csak szexualitás, huh.., 1 a milliárdból. :D
Ha kikívánkozik, elmondanám. Hisz ez én vagyok, s ha nekem fontos, vagy éppen velen van amikor megélem, természetesen igen. De ah említettem, inkább személyiségbeli jellemzők/főbb aspektusok/stílusoj, meg alakok tetszenek, elképzelek különféle elméleti életet, amiben valahogy kapcsolódok a személyhez. Na ezeket mondom.
nem, mert nagyon rosszul esne neki hiába nincs jelentősége a dolognak
ismerem, tudom hogy rögtön úgy érezné, hogy azért tetszett meg más, mert ő "nem elég jó nekem" és hiába mondanám, hogy ez nem igaz
nekem annyit nem érne az egész, hogy ő napokig rosszul érezze magát miatta
inkább magamban lerendezném a dolgot vagy max a legjobb barátnőmnek elmondanám, ha úgy érzem muszáj kiadni magamból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!