Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondanátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a párotoknak, hogy ha megtetszik más szexuálisan?

Figyelt kérdés
Semmi érzelem, csak kémia. Megbeszélnétek a párotokkal?
2019. dec. 26. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem. 10001%

Csak az önbizalomat rombolnad ezzel.

Viszont, ha történik valami konkrét dolog (megcsalas) azt igen.

2019. dec. 26. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem akarom megbántani! Felesleges kétségeket ébreszteni a másikban, ha én nem akarok ilyesmibe belemenni.
2019. dec. 26. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem dehogy. A kémia jön meg megy, nem ér annyit, hogy rosszul érezze magát miatta az akit szeretek.
2019. dec. 26. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:
De már kezd az agyamra menni, hogy állandóan eszembe jut a srác :( Ő pedig a lelki társam akivel elméletben mindent megbeszélünk, ezt mégis olyan nehezen dolgozom fel, el akarom neki mondani, hogy túllépjek, de nagyon félek, hogy megbántom, vagy összetörik.
2019. dec. 26. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Ilyen mindenkivel történik, teljesen természetes, nem kell foglalkozni vele. Én sem akarok tudni arról, hogy neki mikor ki tetszik meg.
2019. dec. 26. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Igen, bár ez olyan ritka, hogy velem még nem történt. Vannak egyes embereken dolgok, amik önmagukban szexuálisan nagyon ideáljim, de hogy egy egész ember legyen, amiben nincs személyiség, csak szexualitás, huh.., 1 a milliárdból. :D

Ha kikívánkozik, elmondanám. Hisz ez én vagyok, s ha nekem fontos, vagy éppen velen van amikor megélem, természetesen igen. De ah említettem, inkább személyiségbeli jellemzők/főbb aspektusok/stílusoj, meg alakok tetszenek, elképzelek különféle elméleti életet, amiben valahogy kapcsolódok a személyhez. Na ezeket mondom.

2019. dec. 26. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha ő a lelki társad, mond el neki az egészet. Mindent. Piszlicsáré a vonzalmad, és hatalmas probléma amit nem csak hogy nem kezelsz, de meg se osztod vele. Kommunikáció, kapcsolatépítés.
2019. dec. 26. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

nem, mert nagyon rosszul esne neki hiába nincs jelentősége a dolognak

ismerem, tudom hogy rögtön úgy érezné, hogy azért tetszett meg más, mert ő "nem elég jó nekem" és hiába mondanám, hogy ez nem igaz

nekem annyit nem érne az egész, hogy ő napokig rosszul érezze magát miatta

inkább magamban lerendezném a dolgot vagy max a legjobb barátnőmnek elmondanám, ha úgy érzem muszáj kiadni magamból

2019. dec. 26. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Természetesen. Miért ne lehetne? Őszinte és stabil kapcsolatban élek, amiben nincsenek féltékenykedések és teljesen megbízunk a másikban.
2019. dec. 26. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Én simán! Sőt, mindig meg is jegyzem ha látok olyan nőt. Sosincs belőle probléma. Én úgysem dugom meg sem azt a nőt, sem a feleségemet.
2020. jan. 5. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!