Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
A párom december elején kérte meg a kezem, és később beszéltünk, hogy 2021ben lehetne az esküvőnk.
Én már korábban mondtam neki, hogy nem pár hónapig(2-3hó) szeretnék jegyben járni, ez számomra fontos, hogy menyasszony vagyok, és jól eső érzés is...
Viszont egyiknap kitalálta, hogy tavasszal 2tanuval le kellene zavarni egy polgári esküvőt, felvennénk a babavárót( mert MOST!! milyen kedvező kamatú, és ne hogy változzon..) és 2021ben templomi esküvőnk lehetne+lagzi.
Az egyik barátunk így csinálta a feleségével.
És közben néznénk házat...
Nekem ez tényleg fontos, és értem, hogy ő miért akarja ezt siettetni.. de számomra ÍGY elveszik ennek a varázsa.
Először mondtam oké, majd ma mondtam, hogy ebben én nem tudok benne lenni. Teljesen kikelt magából, hogy akkor hogy képzelem a jövőnket, hogy legyen házunk... és nem akarja, hogy a hitel kamatja esetleg változzon.
Én drámázom túl ezt az egészet vagy igaza van?
Azt mondtam neki, ha 2tanuval lezavarjuk ezt az egészet, akkor nem is szeretnék már templomit.
Értem a párod indokait, de a tieidet is. Lehetne valami kompromisszum, mondjuk egy 2020 őszi esküvő. Van idő szervezni egy normális esküvőt, de nem is kell másfél évig várni, addig szerintem a babaváeó se fog változni.
Azt nem csinálnám, hogy most 2 tanú, aztán jövőre lagzi meg templom, szerintem nevetséges, amikor így bohóckodnak emberek, akik amúgy már házasok. Vagy 2 tanús esküvő, vagy nagy, de ez az eltolt lagzi ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!