Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik neki, hogy nem akarom elvenni. Miért nem lehet ezt megérteni?
Van egy lakásom, egy kis saját vállalkozásom. Nem szeretném, hogy ha pár év múlva esetleg szétmegyünk, akkor mindez feleződne, vagy csak akár magyarázkodnom kellene a bíróságon arról, hogy ki építette ezt fel.
A páromnak viszont nem tetszik a sima együttélés gondolata jogi kötöttségek nélkül, mert ő nagy esküvőről álmodott, de a hülye barátnői is egyfolytában szajkózzák, hogy miért nem veszem már el.
Miért olyan ördögtől való dolog az, hogy szeretem, mellette vagyok, de szeretnék mindene eshetőségre felkészülni? Vagy a pénzemre játszana?
Azért ha nem megy bele a szerződésbe akkor sem biztos, hogy a pénze megy.
Gondoljatok csak bele ti hozzámennétek egy olyanhoz aki azzal indít, hogy szerződést kössetek mert nem bízik sem bennetek sem a kapcsolatotokban?
Mert én szerintem inkább azt mondanám, hogy akkor hagyjuk ezt az egész esküvőt...
De persze megértem a nőnek ez az álma.
Most kérdező döntsd el mi a fontosabb neked a szerelmed vagy a vagyonod.
34. Az àltalàban mérges, bosszúszomjas emberekre jellemző. Pl ha a màsik fél össze vissza hazudozott, félrek***rogatott stb. Tehàt ràszolgàlt, hogy kicsit megszorongassàk. Van aki ezek után így éli ki magát, bár speciel olyanok is vannak akik szerint kellene a halálnak az ilyen gané mocskos pénze. Fulladjon bele.
Aki eleve úgy àll hozzà, hogy majd lehet szakítunk, az nem tervez komolyan a màsikkal, illetve minek megy bele a kapcsolatba egyàltalàn? Nem sok nőnek van kedve épp aktuàlis dugóeszközt jàtszani.
A kérdezőnél egyértelműen elköteleződési probléma van. A vagyonkàja kifogàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!