Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szent este együtt esztek?
Figyelt kérdés
Nálunk lett ebből egy vita.Mondta a férjem h megy enni mondtam neki, h várj meg akkor együnk együtt. Kiakadt h akkor ő nem eszik mert én beszabályozóm.Mondtam neki h bár ilyenkor együnk együtt ha egész évben nem.Nagy fa@sag szerinte tok mindegy hogy eszünk.Mondtam h én bárkit megkérdezek errol 😁Azzal meg kiakadt üvölt h tönkre tettem a karácsonyt és csapkodta az etelt a konyhában.😐2019. dec. 24. 19:59
21/24 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt, a telefont bújta egész nap, ha megfeszültem is mindenben én voltam a xar, és nem lehetett hozzá szólni, mert bunkó volt. A gyerekkel is csak ordítani tudott.
Aztán kiderült, hogy egy kolléganőjét dugogatta pár hónapja. Ezzel csinált magának felmentést, hogy miért lép félre, elvégre "rossz a házassága, csak vita van".
Mire lebukott, addigra már bennem is felmerült, hogy inkább váljunk, de ezt nem bírom tovább.
22/24 anonim válasza:
Ma már két kérdést is feltettél ugyanabban a témában a bunkó férjedrol. Egyértelmű, hogy nem akar veled lenni se karácsonykor, se egyeb napokon. Már csak az a kérdés, hogy te miért akarsz vele? Válj el, vagy írj ide esténként, és várd, hogy jelentkezik valaki, akinek szintén ekkora, paraszt jutott. (Én az előbbit javaslom.) Békés karácsonyt neked!
23/24 anonim válasza:
A családot az asztalnál lehet együtt tartani. Amikor csak tehetjük együtt vacsorázunk. És a baba is velünk fog vacsorázni.
Nemhogy örülne, hogy együtt akartok enni.
Őszintén nem tudom mi baja a férjednek. Talán csak elég szar napja volt, de ezzel engem lelkileg szétcsapna :(
24/24 anonim válasza:
Minden este igyekszünk együtt vacsorázni. 2 gyerekünk van. Ma templom után vacsoráztunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!