Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Honnan tudhatom biztosra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom biztosra, hogy a másik is tényleg annyi gyereket akar, amennyit én?

Figyelt kérdés

Hogy nem csak hazudik, mert azt hiszi addig még sok idő van és megváltozik majd a véleményem, vagy komolyan gondolja, de neki változik meg, stb.

Én tudom, hogy 3 gyereket szeretnék, de jó lenne ugyanazzal az emberrel, nem több különbözővel, mert az első mondjuk csak átver és igazából nem is akar annyit.

2019. nov. 28. 12:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

26 éves férfi vagyok, nem pedig egy nő. Ezt kb már 15 évesen eldöntöttem és azóta még nem változott a véleményem. Az életben pedig jó úton haladok ahhoz, hogy 3 gyereknek jó élete legyen anyagilag általam, CSOK és mindenféle fos nélkül is.

2019. nov. 28. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Remélhetőleg ilyen önző hozzáállással egyetlen nő sem fog veled komolyan foglalkozni. Ha annyira kell neked a 3 gyerek, jelentkezz örökbefogadó szülőnek. Vagy nevelő szülőnek. Az az igazán nemes vállalás.
2019. nov. 28. 15:07
 13/21 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz? Az emberek 90%-át ha megkérdezed, elég konkrét elképzelése van arról, hogy hány gyereket szeretne, maximum 1-es eltéréssel (tehát hogy nem 3, hanem mondjuk 2-3)

És nem mindegy, hogy valaki "csak úgy, a semmitől" gondolja meg magát, vagy van rá valamilyen konkrét oka (pl. kiveszik a méhét).

Imádom ezeket az idióta dumákat, hogy "na ha te ilyen vagy, akkor biztos nem lesz nőd". Igen persze, mert eddig is biztos úgy ismerkedtem, hogy már első randin felhoztam a gyerek témát...

2019. nov. 28. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Az alapvető probléma, hogy hazugságot feltételezel a partneredről. Ez már önmagában szakító ok. És igen, képzeld, a gyereknevelés általában nehezebb, mint amire számít az ember. Mi is 3 gyereket képzeltünk el a férjemmel. De megállunk 2-nél. Nem bírjuk. Örülünk neki, ha a meglévő kettőt sikerül normálisan felnevelni. Szerencsére mind a ketten beláttuk, hogy mégsem való nekünk a nagycsalád.
2019. nov. 28. 15:35
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Férfiként baromi könnyű 3 gyereket akarni. Nagyon naív vagy ha azt hiszed fel lehet nevelni 3 gyereket úgy, hogy egyik se legyen selejtes (már bocsánat a kifejezésért). A 3 gyerek már tökéletes arra, hogy a büdös életben ne tudjon a párod mondjuk normális munkahelyre visszamenni. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés de ennyire ragaszkodni egy ideához aminek köze nincsen a valósághoz, a párodra is erőltetni ezt hatalmas naivitás.
2019. nov. 28. 17:41
 16/21 A kérdező kommentje:

14.

De ez is, hogy szerinted lennék olyan hülye, hogy elmondom hogy ezt feltételezem róla. Ez is tipikus ezen az oldalon, hogy olyanok GONDOLATOKRA írjátok, hogy szakítóok, amiket épeszű ember nem mond ki. Igen, ha gondolatolvasóak lennének az emberek, akkor biztos sok szakítóok lenne, amit ti szakítóoknak hisztek.

15.

A legjobb barátomék 3-an vannak testvérek (a gyerekek 26-19-15 évesek) és az anyuka a NAV-nál középvezető.

Ez amit írtál hozzászólás már tényleg az, hogy neked is ugyanígy vannak elképzeléseid, amik szeretnéd hogy igazak legyenek, hogy meg tudd indolkolni a véleményed, csak hát nem azok. (Mint hogy nem igaz, hogy 3 gyerekkel nem lehet normális munkahelyre visszamenni.) Egyébként meg akkor valószínűleg nem karrierközpontú nő lesz a feleségem, hanem olyan, aki inkább a családban és a gyereknevelésben akar elsődlegesen kiteljesedni, nem a munkában.

Nem akarok semmit senkire erőltetni. Egyszerűen olyan nőt keresek majd, aki szintén 3 gyereket szeretne.

2019. nov. 28. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

15: "A 3 gyerek már tökéletes arra, hogy a büdös életben ne tudjon a párod mondjuk normális munkahelyre visszamenni."

Ez egy orbitális ostobaság!

Konkrétan a bátyám feleségének sikerült.

De ismerek ötgyerekes kórházi orvosnőt is, aki pályája végére osztályvezető főorvos is lett.

2019. nov. 28. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
De gondolkozz már egy kicsit basszus... Te nem magadnak akarsz akkor 3 gyereket hanem a párod szülje meg, nevelje fel te meg nézegeted otthon pár percet amíg alszik. Aki magának akar 3 gyereket az nem úgy áll hozzá, hogy há majd az asszony otthon marad vele. Te tényleg ne vállalj inkább egy gyereket se ilyen mentalitással mert már most látszik rajtad, hogy nevelni már büdös lenne.
2019. nov. 28. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:
18%
Templomba keress, ott vannak ilyen nők
2019. nov. 28. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, mi is 3-at akartunk. 31 éves vagyok, a férjem 30. 2 gyerek van, és nem lesz több. Kapcsolatunk teljesen jó, imádjuk a meglevő 2 gyereket, anyagiak stabilak. Tudod, miért nem lesz több? Terhességi toxémia. Az első után még reménykedtünk benne, hogy egyszeri volt, de sajnos nem. Az orvos szerint borítékolható a harmadik is, csak épp az nem biztos, hogy ezúttal is szerencsénk lesz, és mindketten megússzuk ép bőrrel. Így inkább örülünk a két gyereknek, és nem kockáztatunk többet.

Akkor a férjemnek most el kéne válnia, mert nem ezt beszéltük meg?

Annyi minden közbeszólhat, nem tudhatod soha előre, hogy alakul ez. Megjegyzem, neked egy sincs jelenleg, lehet ha lesz, te magad mondod majd, hogy soha többé. Vagy neadjisten előfordulhat, hogy nem lehet gyereked. Ezt nem lehet előre garantálni.

2019. nov. 30. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!