Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés férfiakhoz! Lennél GYES-en?
A gyerkőc lassan 3 éves, de úgy alakult, hogy csak 3,5 évesen mehet oviba. Az első évben sokszor beteg, így akkor is jó lenne, ha az egyik szülő nem dolgozna. Eddig az volt a terv, hogy ez én leszek, az anya.
Viszont úgy hozta az élet, hogy a férjem kirúgták, én pedig kaptam egy jó ajánlatot.
Férfiak, ti mennyire vállalnátok be ezt, hogy másfél évig otthon lesztek a gyerekkel? (Fiú, ha ez számít, és nem olyan kicsi már.) Eszik egyedül, lefoglalja magát fél órára, esti altatást csak én tudom megoldani, de arra mindig hazaérek. Heti 4 nap munka, 3 nap itthon.
Belerázódnátok?
Ne haragudj, ha ő a gyerek apja, akkor nem érv a lerázásra, hogy a gyerek mennyire kicsi és mennyi baj van vele.
Nem keres pénzt. És az ő gyereke. KÖTELESSÉGE nem mereszteni a seggét, hanem minden idejét a gyerekének szentelni, mintha home officeban dolgozna. Gyereket nevelni is munka. Ha nem dolgozik, ez az ő főállása.
Svédországban a gyerek másfél éves korában cserélnek, anyu dolgozik, apu pedig gyesen van.
Mikor először voltam ott játszótéren a saját gyerekemmel, nem értettem, miért csak apukákat látok :)
Nem a 25 ezer ft a lényeg, hanem az elv.
Ő is találna munkát, idővel. Én viszont nem kapok még egyszer ilyen lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!