Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne vajon?
Figyelt kérdés
Én egy 32 éves egyedülálló, gyermektelen férfi vagyok. Angol-német szakos tanár. Van egy ismerős hölgy, aki 65 éves, gyermektelen van egy 70 èves öreg férje. A párnak nincs gyereke. A hölgynek több ékszerüzlete is van elég gazdag. Jó viszonyban vagyunk, azt mondja, hogy megtalálta bennem a lelki társát. Arra gondoltam, hogy elcsábítanàm az öregúr mellől éa elvenném feleségül. Vajon jó ötlet lenne?2019. nov. 26. 12:36
11/27 anonim válasza:
Nem vagy te normális. Szerintem vizsgáltasd ki magad.
12/27 anonim válasza:
Te is hamar impotens lennél. Vagy te úgy tudnál teljesíteni az ágyban minden este, hogy megérje rád íratnia a vagyonát?
Illetve a fele vagyont, mert ha válnak, akkor a férje kapja a másik felét.
Mit fogsz tenni, ha 85-90 éves korig él? Te meg ott állsz 52 évesen, impotensen, és kezdhetsz új életet. Nem biztos, hogy akkora buli.
De ott a másik véglet. Mi lesz, ha tényleg beleszeretsz, és elveszíted pár èv után? Megözvegyülni sokkal nagyobb trauma, mint szakítani.
13/27 anonim válasza:
Én is jókat szoktam beszélgetni a szomszéd Pista bácsival és a jóval idősebb kollégákkal de attól még egyik sem akar elvenni, és én sem hozzá menni :D Jesszus.
14/27 A kérdező kommentje:
Már most sem annyira egészséges a hölgy, szed 10 féle gyógyszert. Én még csak 32 vagyok, nem pedig 70 fele hazafele játékos, tehát joggal bízhatok benne, hogy jó pàr évig még potens leszek. Nem kihasználni akaron a hölgyet, megédesíteném élete utolsó èveit neki meg lenne kire iratni a vagyonát halála esetén. Könnyen benne van a pakliban, hogy az öregúr hamar feldobja a talpát, már 70 éves elmúlt és nagyon beteges, a hölgy elmondása szerint újabban alkoholista is, mert krónikus fájdalmai vannak, már nem képes semmire elmondása alapján. Szerelem nincs köztünk rèszemről, de jó barátság igen és nem nem a pénzéért, hanem mert mindent meg tudunk beszélni. Neki meg az volt múltkor a véleménye, hogy örül, hogy megismert, lelkitàrsak vagyunk szerinte.
2019. nov. 26. 17:01
15/27 Andi80018 válasza:
Úúúúristen! Remélem nem a gyerek sulijában tanítasz! :-D
16/27 A kérdező kommentje:
Nyelviskolàban tanítok. Nem rossz pénz. De így soha nem leszek gazdag. Több fiatal nőt is ismerek akik sokkal idősebb férfihez mentek hozzá. Na majd a két szép szeméért nem? Naná hogy pénzért. Érdekes őket nem szidjátok. Csak a nőknek szabad így meggazdagodni férfiaaknak nem? Mi ez a kettős mérce?
2019. nov. 26. 20:04
17/27 anonim válasza:
Rajtad a pénz nem segít... Sajnálom, hogy nem volt még kapcsolatod...
18/27 anonim válasza:
Na akkor lefordítom, van egy idősebb hölgy akivel jókat lehet beszélgetni, ugyan nem szereted, de elvennéd, néha megdugnád, aztán tiéd lenne a zsé a végén... Szenzációs életmodell
19/27 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy nem volt? Volt 16 éves koromtól, egészen 24 éves koromig egy velem egyidős lánnyal. De jött egy 40 éves gazdag "apóka" nekem akkor annak számított, és az akkori barátnőm inkàbb a pénzt választotta a szerelem és 8 éves kapcsolat helyett. Ezt csak azért írtam le, mert valaki itt azt hitte, hogy nem is volt még kapcsolatom. Rosszul tudod.
2019. nov. 26. 22:30
20/27 anonim válasza:
" szed 10 féle gyógyszert. "
Semmit nem jelent. Bőven eléldegélhet vele 15-20 évig, és akkor te már 50 felett leszel.
Amúgy biztos nem olyan hülye, hogy ne tudná, hogy a pénze kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!