Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Baratnőm anyja megfigyeltem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm anyja megfigyeltem, ha mérges annyira beleharap az alsó ajkába, hogy vérzik. Szerintetek ez intő jel?

Figyelt kérdés

Mi van ha idegbeteg az egész család?

F28

2019. nov. 14. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én teljesen értem, sajnálom ilyen ilyen semmilyen válaszok érkeznek egy-egy kérdés alá. Szerintem szűrni kéne, hogy kik válaszolhatnak... De ezt meghagyom a gyakorinak.

Magát a szitut annyira nem tudom elképzelni,ert ez így kevés infó. Nem tudom mióta ismered őket, még lehet nem mutatták ki valójában milyenek, minden esetre nem túl pozitiv egyik sem. De en elgondolkodnek rajta, figyelnem a szuloket, hogyan reagalnak egyes helyzetekben, es ha nem egyezne ha nagyon megutkoznek benne, hagynam a lanyt. Nem esik messze alma a fajatol...

Azt figyeld inkabb meg meg, hogy a lany miert van veled, miert valoban szeret, komoly elkotelezodese van, keszen all ra, vagy inkabb csak menekulni szeretne, es epp megfelelsz neki...

En szemely szerint nem tudom mit csinalnek, ehhez tarsul egy erzes, ha rossz benyomas van benned, esetleg latod a lanyon is hogy eroszakos, kesobb sem lesz jobb...

2019. nov. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!