Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azt a férfit, akinek szülés után nem tetszik a felesége?
Finisben lévő kismama vagyok nagy pocakkal +15 kilóval striákkal amiket hiába kenek az istenért se múlnak el. Mégis a férjem minden nap érezteti velem, hogy mennyire szeret így is. Szerinte ez a terhességgel együtt jár és nem érdeklik a tigriscsíkok. A plusz kiló meg pláne.
Azt gondolom, ha valaki igazán tiszteli és szereti a feleségét, akkor mindenhogyan fogja. Ha valakit az alakjáért hagynak el, azt másért sem szerették.
Szerintem meg ne a férfi érezze már magát rosszul, ha a felesége utána már nem kívánatos. Jogosnak tartom a megcsalást. Ha az ember nem egy felfújt, dagadt disznót vett feleségül, és tudja a nő, hogy a pasas am fontos a külső, akkoe jogosan követelem azt, ami jár nekem.
Nehogy már én érezzem magam rosszul.
Nem kérek több kommentet, ne írjatok!
Az ilyen beképzelt okádékokat, mint amilyen a kérdező, általában meg szokta leckéztetni a sors. Lehetsz esetleg rákos beteg, hogy hónapokig sorvadsz egy ágyban és idegen emberek fognak pelenkázni. A családod pedig lehet, hogy nem lesz melletted.
Ha pedig troll vagy, akkor gratula, jól felháborítottad a közönséget. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!