Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, tíz év házasság után, ha a férjetek egyszer elmenne egy profi dominához, megbocsátanátok neki? Egyáltalán, megcsalásnak számítana nálatok?
Te megcsalásnak vennéd, ha ő 10 év után kitalálja, hogy profi dominaként szeretne egy kis mellékest keresni?
Nekünk egy kis bdsm játék mindig jöhet. Ki tudjuk élni egymással ezt is.
Ezért lenne azonnali válóok, ha ezt mással szeretné.
Az, hogy te ezt otthon nem tudod kiélni, nem felmentés. Pl. 10 év, x gyerek után a legtöbb feleség nem tudja nyújtani, hogy egy hamvas, feszes cickóra verhesd, 100% nem adja meg az idegen punci izgalmát, ha vékony, akkor nem adhatja meg egy duci nő dús idomait, ha duci, akkor nem írj a megadni egy vékony nő törékenységét, stb. Mindig, minden kapcsolatban lesz ezer dolog, amit a házastársad nem tud megadni. De amikor őt választottad, akkor ezekről mondtál le.
Te se tudsz egyik nap 190 centis, apu testű mackó lenni, másnap izmos testű filmsztár, nem lesz más a farkad se, az arcod se, a feleséged is sok olyanról lemondott, amit te nem tudsz megadni, más viszont igen. Mondjuk mennyire néznéd el neki, ha fizet egy férfinak azért, hogy 2-3 órán át nyalja, sorozatos orgazmust okozva, mert te nem nyújtottál ilyet, ő viszont ki akarja próbálni? Neked hogy esne? Mennyire lennél megértő? A férfiúi büszkeséged hogy érintené? Legközelebb mi jutna eszedbe, ha orálisan kényeztetnéd?
Le leszek pontozva, de nem érdekel.
Nekem az a fontos, hogy próbálta-e megbeszélni, hogy mi hiányzik neki. Ez esetben nyilván nem 10 év után hallanék először erről a vágyáról.
Én elég jól ismerem magam meg a határaimat, nem lennék képes dominaként viselkedni vele. Viszont ha ő erre vágyik, azzal szerintem semmi gond nincs. Szex meg nem történik. Szóval nekem ez tényleg olyan, mint egy masszázs.
De tényleg az a fontos, hogy a kapcsolat működik-e mellette. Ha nem próbálja ezt megbeszélni, akkor nem működik.
11-es! A férfi választ? Hagyjuk már! Már eleve benne van egy kapcsolatban, jön a házasság. Belemegy, aztán beroskad.
A férfiak többsége heti 5X szexelne, a nők többségének meg bőven elég lenne heti max 1. Vagy mint ahogy sokaknál, havi 1 kényszer 5 perc.
Miről beszélünk akkor? Nincs annyi szexet kedvelő nő, mint amennyi szexre vágyó férfi. Így a többségnek az jut, aki éppen van. Nincs szex? Ez van. Félre akar menni a férfi? Húúú de szemét! Minek váljon el? Mint mondtam, sokkal kevesebb a szexuálisan normálisan működő nő. Váljon el a férfi, és álljon be a vége láthatatlan sor végére? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!