Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ennyire? Már emberszámba sem vesz.
Nem hinném, hogy megváltozott volna, egyszerűen csak nem akartad észrevenni, hogy nem való sem férjnek sem apának. Nincs olyan, hogy valaki megcsinál zokszó nélkül mindent aztán jön a gyerek és hirtelen leszarja a házimunkát meg a gyereket. A párod mindig is ilyen volt. Ezért kell nagyon alaposan megismerni a másikat és ezerszer is átbeszélni, hogy ki hogyan vélekedik a gyereknevelésről és a házimunkáról. Ha nem egy full ismeretlennek szülsz akkor tudod ha semmit nem segít és a nő dolgának tartja a háztartás-gyerek kombót. Annyira egyértelmű jelei vannak. Nem beszélgettetek erről, semmilyen fontos téma nem jött fel egyszer sem??
2019. okt. 16. 00:37
2/9 A kérdező kommentje:
De beszélgettünk rengeteget. Nagyon akarta hogy legyen gyerekünk most pedig én vagyok az egyetlen a gyereknek akire számíthat aki szereti. Nem rögtön utána változott meg. Az elején sokat segített, mivel császáros voltam volt hogy ő kelt a gyerekhez vagy éppen délután elvitte sétálni hogy pihenjek. Elég sok házimunkát is csinált úgy mint előtte. Most a gyerek már 13 hónapos és mint írtam 2-3 hónapja lett ilyen. Tehát nem egyből a gyerek után.
Nézd, rengeteg ilyen férfi (és nő) van. Nagyon kell neki a gyerek mert ezzel akarja bizonygatni, hogy ő férfi de annál nem lát tovább, hogy jajj de cukik a kisbabák. Egyszerűen nem képesek felfogni, hogy egy gyerek rengeteg munka. A párod most jött rá arra, hogy a gyereknevelés nem egy édesen alvó cukimuki babát jelent hanem 24 órás melót. És arra is rájött, hogy ő ezt nem akarja csinálni. Erre megint csak azt mondom, hogy ha megfelelően beszéltetek volna erről akkor ezt azért nem nehéz valakiről megállapítani.
2019. okt. 16. 01:16
Ha nem egyből lett ilyen, akkor más baj van.
Valószínűleg nem érzi magát szeretve. Szüksége lenne figyelemre, kettesben eltoltott időre, stb.
2019. okt. 16. 06:14
Vagy megcsal és most kreál mindenféle indokot, hogy jogosnak érezze azt, amit tesz. Sokszor láttam ilyet, hogy mekkora bunkó lesz az, aki félrelép, mert tudja, hogy mit tesz, hogy az bűn, de saját maga előtt akarja tisztára mosni saját magát, hogy azt érezze, neki erre nagyon komoly oka volt.
2019. okt. 16. 07:03
A házaséletetek rendben van?
Sokszor ui. attól romlik meg a viszony, hogy gyerekszülés után a feleség elfeledkezik arról, hogy ő nemcsak anya, de továbbra is nő, feleség is. A férfi egy darabig kezdeményez, egy darabig zsémbel a szex hiánya miatt, aztán elege lesz, és onnantól elhidegül a feleségétől és közömbös lesz a gyereke iránt is.
2019. okt. 16. 07:28
2-3 hónapja van neki valaki. Azért lett ekkora bunkó. Beleélte magát abba, amit a szeretőnek összehazudozott, hogy rossz a házasságotok, lusta vagy, stb.
Mi lenne akkor, ha anyud nem tudna menni segíteni? Tegye össze a két kezét, hogy ott lesz.
2019. okt. 16. 09:16
8/9 A kérdező kommentje:
A közösen eltöltött időt ő nem akarja. Pedig anya akkor is vigyázna a gyerekre, nem is egyszer mondta hogy menjünk csak. De nem akar. Házasélet kimerül annyiban hogy hazaér és ad egy puszit. Szex csak havonta 1x van esetleg mert ő fáradt.
Én arra gondolok hogy van valakije de nem valószínű hogy talalkoznak mert mindig itthon van. Esetleg interneten keresztül mert folyton telefonját nyomkodja.
Vagy a munkahelyén van valaki, és a neten írogat neki.
2019. okt. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések: