Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem jó semmi a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó semmi a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Azért panaszkodott, hogy soha nem segítek neki, nem mosok fel, nem viszem ki a szemetet, csak hazajövök és nincs semmi dolgom. (megjegyzem, ez azért nem igaz, de mindegy). Másnap láttam, hogy fölmosni készül, kérdeztem tudok segíteni? Azt válaszolta, a felmosás csak egy emberes munka, és nincs több felmosó. Oké, mondtam akkor csináljam meg? Akkor meg hirtelen felcsattant, hogy ne akarjam a munkáját elvenni, nem akkor kell akarni segíteni, mikor látom, hogy ő elkezdi, hanem magamtól eszembe kéne jutnia... Akkor nem tudtam mit csinálni, ott hagytam. De nem értem, ha segíteni akarok az a baj, ha nem segítek az a baj. Mit kellett volna csinálnom? Másnak is ilyen a felesége?

F/32

2019. okt. 2. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
Vedd át a stílusát. Morogj te is olyanokért, ami szerinted alap.
2019. okt. 3. 04:29
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
Anyukám akkor viselkedett így, amikor faterom puszta jelenléte is idegesítette. Szó szerint semmi nem volt jó. Beszélgesa el a feleségeddel, hogy mik az elképzelései a házasságotok jövôjét illetôen. Mert ez az egész cirkusz nem a felmosásról szól.
2019. okt. 3. 06:59
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

Tartja a mondás: " Nincs rosszabb egy baszatlan nőnél "

Ugyanis az ilyen nőknek nem jó semmi.

2019. okt. 3. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Ez nem segítség, hanem alap, mert te is abban a lakásban laksz, te is koszolsz stb. Igazából azt is elmondta, hogy mi a baja. Ha làtom, hogy tiszta retek az előszoba, akkor fogom a partvist és felseprek, nem akkor állok neki, amikor a feleségem már megy és csinálja.

Nem, nekem nem ilyen a feleségem, mert magamtól is észreveszem, hogyha koszos valami. Olyan szokott lenni, hogy amikor látja rajtam, hogy hulla vagyok, akkor mondja hogy hagyjam és inkább dőljek le. De ez visszafelé is így van.

34F

2019. okt. 3. 10:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz rajta? Igaza van a feleségednek. Nem a kezéből kell kivenni , hanem magadtól nekiàllni. A feleség nem egyenlő az ingyencseléddel. A közös otthon rendben tartàsa közös kell legyen. Elmúltak azok az idők mikor a férj dolgozott, eltartotta az asszonyt , a nő meg hàztartàsbeli volt.

Én feleség vagyok, de nem ilyen, mert a férjem nem csak tesped itthon, hanem kiveszi a részét a hàzimunkàból. ( És nem akkor jut eszébe amikor én màr nekiàlltam)

Neked nem segíteni kell, hanem a te dolgod is ugyanúgy. Ez vilàgos így?

2019. okt. 5. 16:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta, h mi a baja: “nem akkor kell akarni segíteni, mikor látom, hogy ő elkezdi, hanem magamtól eszembe kéne jutnia.” - melyik részét nem érted? Szívesen segítek.
2019. okt. 7. 17:13
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Istenem, de utálom ezt a megnyilvánulást. A lehető leggyerekesebb szint. Legközelebb még a segítségedet sem fogod felajánlani, amit meg is értenék. Én 5 éve vagyok együtt a párommal. Minden egyes alkalommal, ha segítségre volt szükségem, kinyitottam a számat és megkértem. Kicsim, bevásárolsz, felmosnál, elmosogatsz, elindítasz egy mosást? Egy perces kérdések, és közel 6 év alatt egyszer sem volt belőlük konfliktus, egyszer sem éreztem úgy, hogy egyedül húznám az igát az otthoni teendőket illetően. A párom se húzta soha a száját, mert ezt mindig normálisan letisztáztuk. Van, hogy ő is megmondta, hogy ne haragudjak, épp nincs kedve, ahogy én is mondtam már, hogy ne haragudj, ma este nem főzök. Normális emberi kommunikáción múlik az egész. A kérdésben leírt példa nem az. A kérdező megpróbált tenni egy pozitív lépést, helyette gyermeked hisztit kapott.
2019. okt. 12. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
A 17es utolsó adta a legértelmesebb válsszt
2022. júl. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!