Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja nem történt semmi, lehet valakie a páromnak szerintetek?
Kb 1 éve vettem észre hogy csak a hálószobában neki legyen jó, engem úgy hagy ott ahogy végzett. Nem tudom hogy valóban van-e valakie, rákérdeztem nem egyszer és nyilvánvalóan a válasza NEM volt. Mondtam neki hogy váljunk el mert ezt ezt én nem csinálom tovább, beszélgetésünk után 10-20 percek később úgy jön oda hozzám mintha misem történt volna. Vagy játszik az idegemmel vagy tisztára hülye. Segítsetek, velemenyetekre vagyok kíváncsi.
Köszönöm szépen!
Ebbol valas lesz, ha nem te kezdemenyezed, akkor majd o. Mindegy ebbol a szempontbol, hogy van-e 3. szemely, vagy nincs. Majd lesz az is. Aki elzarkozik a kommunikaciotol az mar kifele tart a kapcsolatbol. Kezd el megszervezni az eleted nelkule, ne erjen varatlanul semmi. Amiatt ne maradj kapcsolatban, mert nincs hova mennem. Legyen. Felnott ember vagy, meg kell oldanod, masok is megoldottak mar.
43F
Pedig 7-es nem feltétlenül ír jót, millió kapcsolatot tudok szex nélkül, meg kommunikáció nélkül.
Az embereknek fontosabb, hogy ne legyenek magányosak és inkább élnek egy rossz kapcsolatban.
Tudok olyan példát ahol elváltak a rokonok és ismerősök nyomására és az illető vissza sírja mert azt mondja egyedül még rosszabb.
Úgy vagyok a válaszadókkal hogy nem csak a jót, rosszat is el kell fogadni. Mindenkinek köszönöm a válaszadást.
Azért én élni akarok a Földön, nem csak létezni. Válaszom a rokonos leirasodra. Máskülönben sok Tapasztalt ember azt mondja, ami nem megy nem kell erőltetni! Egy két jó pillanatert nem sirom vissza az exemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!